Ja sam na zadnjoj epizodi Squid Gamea. Jako mi se svidjela serija, no ipak nije održala razinu koju je imala u prvim epizodama. Svejedno, nije to drastičan pad. Gluma se održala konstantno odličnom.
Najveća zamjerka od svih:
Ja sam na zadnjoj epizodi Squid Gamea. Jako mi se svidjela serija, no ipak nije održala razinu koju je imala u prvim epizodama. Svejedno, nije to drastičan pad. Gluma se održala konstantno odličnom.
Najveća zamjerka od svih:
Nakon Squida valja pogledat Alice in Borderland - serija je bolesna na sličnu šemu.
Tko želi još jednu kvalitetnu novu korejsku seriju, D.P. je way to go.
A za par dana na Netflix dolazi i Your Name koja se čini kao poslastica za ljubitelje akcijskih krimi-trilera. Gleda se prvi dan.
Ne mogu, ja kad vidim DP, vizualiziram odma druge stvari...
Btw, fakat preporučam Midnight Mass. Završio neki dan i svaki dan bar malo razmišljam o seriji.
Počeo i ja Squid Game. Standardno bolesna korejska serija. Sviđa mi se.
Ma dobar je Midnight Mass, ali ima dosta bespotrebnih monologa koji ne vode ničemu, di sam doslovno odzoniro dok nije protagonist prestao pričati. Ostalo sve super od likova do cijelog settinga, ali dam se kladit da jedna cijela epizoda kumulativno pada na monologe likova i kad mislim da će prestat još jedan udisaj i nastavi se.
Skellington a meni upravo zato dobar. Daje na težini, na atmosferi, na imerziji.
Samo tu treba još malo ekspoziciju poštelat i kroz color filtere protjerat i bilo bu fajn.
Nažalost za mene Midnight Mass ima za 0.2 ocjenu nižu od prihvatljivog
Ne mogu si dozvoliti da gledam nešto s ocjenom ispod 8 kad imam serija na listi s ocjenom iznad 8 za sljedećih 10 godina. Možda jednog dana dođe na red, ali u ovom trenutku nažalost ne.