renda ipak je Fenix bil u pravu.

nemojte mene miješat u ovo, nemam pojma o čemu pišeš

Renda branio sam te ono kod Outlawsa i pri tome stojim do kraja vremena, ali sad si čovjeku napravio prvi ono što si mu tada zamjerao, posrao si se po njegovom ukusu bez ikakvog povoda osim... što imate različite ukuse i preferencije.

Brijac In other news.. Black Mirror nova sezona stigla. Očekivanja su nikakva s obzirom da zadnje sezone nisu ni blizu onim prvima, no otvoren sam za iznenađenja.

meni su sve sezone bile odlične osim filma kojeg nisam gledao niti me zanimaju oni interaktivni elementi. Jedva čekam pogledat

Fenix meni su sve sezone bile odlične osim filma kojeg nisam gledao niti me zanimaju oni interaktivni elementi. Jedva čekam pogledat

Javi dojmove.

ja sam pogleda samo prvu epizodu nove sezone black mirrora, i ako je sudit samo po njoj--izgleda ka povratak u formu, ali želim ih pogledat više. ja sam se baš klea u prvih par sezona. bolesno dobro je to sve skupa bilo. ugovor s netflixom je to dosta sjeba i za mene je krenilo silaznom putanjom. a i charlie brooker je vjerojatno dopizdia samom sebi. to se zna dogodit. bia je suviše genijalan dosta dug period.

Bome ovi debili stvarno stavili crnog Snapea.

Nakon sto je Disney popusio toliko love mislija bi covik da su drugi dosli pameti, ocito nisu.

Necu niti gledati

Miro Bome ovi debili stvarno stavili crnog Snapea.

Logično jer crni Snape ima puno jači i veći štapić.

Popratio tko do kraja Silo, Severance i From serije s nekim dojmovima? Odustao od svih nakon par epizoda, teški smor su mi postale u ovogodišnjim sezonama.

Arcer odgledao sve.

Severance i dalje serija za 10/10. Prva nakon The Leftoversa. Baš ono, perfekcija u svakom smislu. Kamera, scenarij, gluma, glazba, režija, koreografija. Top.

Silo je imao sasvim drugačiju atmosferu od prve sezone, više usamljeno, još više izolirano. Ali odlično. Ovo mi je u biti skroz podcijenjena serija. Meni je savršeno sjela. Odličan je bio izgubljeni dečko u drugom silosu. Sve oko njega je bilo super.

Za From nemam toliko lijepe riječi kao za dvije Appleove serije. Jednostavno ga cijede i cijede, a ništa ne daju. Serija se vrti u krug. Iako, ako moram birati, bolja mi je od druge sezone.

Arcer Odustao od svih nakon par epizoda, teški smor su mi postale u ovogodišnjim sezonama.

Tako i meni, nijednu od te tri nisam uspio ispratit zadnje sezone. Smorile me. Za From je sve Tze rekao, nastavilo se ponavljat u krug i od te serije sam odustao. Severance je baš ona serija gdje sve treba gledat u komadu, pa mislim da će mi ipak bit dobra kad uhvatim vremena ju izbingeat. Za Silo više ne znam ni sam, nakon 2 epizode ništa me ne vuče.

Btw preporuka za The Last Days of Ptolemy Grey, Samuel L Jackson ubio, ne znam kako mi je uopće promaknulo ovako nešto

Arcer Mi odgledali sve, Severance je stvarno vrh a dobri su nam i Silo i From. Od te tri From definitivno najlosiji ali ni blizu toga da bi odustao od gledanja ili ga nazvao "smorom". Ocigledno imamo drugacije interese i kriterije.

Severance je vrh, uopće nisu posustali sa drugom sezonom i dalje se igra s glavom gledatelja i čak bi rekao da je radnjom i zapletima razinu iznad. Silo malo opao u početku, pa nastavio po starom pred kraj sezone, ali promjena je vidljiva naspram prve, no i to je podnošljivo.

Fenix

Bacim oko na nju. Sammy zna ubiti istina.

moschus

Skellington

Ne znam, nisu me dalje te serije privukle uopće kako me prva sezona držala.

Silo: plaću, jauču, i tako se radnja vrti u krug. Došao sam do pete epizode i više mi ide na K i onaj crnac Mačo i tip sa naočalama El Boss kako već nebitna imena, dosadni su, toksični su i ne osjećam se lagodno više gledati tu seriju a očito se ne popravlja sa odmakom. Ono što je mislim, svima bilo interesantno u S01 je taj mistični svijet Siloa i istraživanje prošlosti zašto to uopće postoji, što se desilo što je vani, a ne neki međuljudskih odnosa i sipanja šupljeg u prazno. Imam knjige na eReaderu pa pročitam radije.

Severance: ovome možda dam šansu nekad poslije u maratonu kako je i Fenix rekao, bi se dalo odguliti. Ipak, pogledao sam samo 2ep.

k Također nabavio novu sezonu i sudeći po prvoj epizodi bit će poslastica. Drago mi da su obradili tematiku s pretplatama, koliko god ovo bilo ekstremno i morbidno. Malo da se zapitaš kad krenemo u smjeru kibernetike (a u biti i jesmo već), heh. BM je realno već kultna serija poput Zone sumraka, usudio bih se reći.

Zero ova prva s pretplatama je meni bila baš jako nelagodna za gledat. Znači peak Black Mirrora

@Brijac tražio si dojmove, dakle treću epizodu preskoči 😃

Fenix tražio si dojmove, dakle treću epizodu preskoči 😃

Samo je loša ili woke kenja? Ha-Ha-Ha

Fenix

Aha, pa znači jednostavno je loša. Pogledao sam malo o čemu se radi i odmah na prvu mi se ne sviđa, ali žena neće htjeti preskočiti pa ću vjerojatno morati pogledati Ha-Ha-Ha

Brijac Ha-Ha-Ha ma dobra je i ona. A četvrta mi se čini da će bit baš po tvojem guštu (ozbiljno)

Necu nista pisati u Marvel temi nego tu jer cu usporediti sa Fromom kojeg se spominjalo.

Da From bi trebao biti bolji jer ima top epizoda pa ubace 3 epizode nicega i onda opet top i slažem se da su previše zakomplicirali ali ako dobijemo na kraju pravi zavrsetak onda je sve oprošteno. Serija ima tu neku misticnost i mene i dalje vuce za gledati.

E sad ajmo na govno zvano Disney Daredevil, 9 epizoda nicega devet jebenih epizoda cekanja de se nesto desi a ne desi se nista. Nepotrebana sezona koja se mogla staviti u jednu epizodu a i tu bi bilo praznog hoda.

Toliko toga glupoga nepotrebnoga prisranoga.

Jedini dobar dio je kraj druge epizode i to je to ovo dalje je ruglo.

Srice sto je Disney izbacio i Shehulka i ostala sranja pa ovi nemoze biti gore od toga ali nije ni previse daleko

Znaci ode i HBO u onu stvar