wooddiebone

Mislim da nju više ni nećemo vidjeti. Helly će pregaziti Helenu. Jer nju i ćale preferira.

Tzereen

Nekak sumnjam. Da stari ju preferira, al još uvijek im je Helena najbolji asset za manipulaciju Marka S i mislim da se to i dogodilo. Zašto bi Helly došla po njega nakon kaj ga je upravo ona nagovorila da pomogne outtie Marku? A i ako sam dobro shvatio, nije se čuo ping na liftu kad je došla u ured i to bi bio pokazatelj da Helly više ne postoji postoji i da se Helena ubacila na severed floor bez transformacije.

Fenix slazem se u potpunosti, ali mene je zadnja minuta i zadnja recenica posljednje epizode totalno rastepla na komadice, strasno iskustvo i wake up call za sve roditelje tinejdzera.

Danas izašle prve dvije epizode, The Studio, fora i prilično zabavno.

renda danas je tek premijera.

Ma znam da je, al za Secret Level smo znali dosta ranije.

Brijac šta nije ovo spinoff od mythic Questa koji već ima 4 sezone?

Imam godišnji do sredine 5 mj pa dam se uhvatio malo gledanja šta sam propustio u zadnje vrijeme.

• Severance druga sezona je zbilja odlična
      • Star Trek Strange New Worlds mi je iskreno tame uz rame sa Severance po pitanju kvalitete i produkcije. Nažalost rijetko koja serija uspije emulirati osjećaj “originalnih” serija ali ovo ne da je pogodilo srž već je čak i unaprijedilo formulu. Serija koja se zbilja ne smije propustiti.
      • Suits: L.A. Je spinoff originalnog Suits-a sa malo drugačijom formulom koja nije jednako dobra kao original ali opet dovoljno dobra da te zakači.

DarkPunisher

Plaćeni 😜

Giphy - Kids Swag GIF

Ma radim sezonski pa sam slobodan tako dva puta godišnje po par mjeseci ironično kao na brodu

Tzereen šta nije ovo spinoff od mythic Questa koji već ima 4 sezone?

Iskreno nikad čuo ni za Mythic Quest, ali koliko vidim google kaže da jest.

Pogledana Sezona 2 Severance-a, nastavili gdje su stali, sada treba čekat treću. Drago mi je da nije opala u kvaliteti i jako dobra sezona s naglaskom na neke epizode koje su bile remek djela. Chikhai Bardo i zadnja lagano.

Također pogledan Reacher Sezona 3, isti tempo, meni dosta bolja sezona od druge i brutalnija čak bi rekao s boljom radnjom i tematikom. Glavni glumac standardno jako dobar.

Adolescence 10/10

Druga i cetvrta epizoda su malo slabije ali kao komplet cudo.

Treca epizoda je perverzija i ovaj mali mora dobiti neke nagrade jer je odglumio za vise od 10

Gledam Ripleya, nisam ni znao da su rimejkali film. Zasad na trećoj epizodi mi je i bolje, sve mi paše, ali sam način snimanja (kako se to stručno kaže?) je top

Ripley je topcina, vizualno stvarno vrh!