Zero Iskreno nema mislim ljepše od HL alyx a ja to vrtio sa i7 4600 mislim, 16gb rama i 1080 grafom.

Prostor treba da,

Ja imam oculus rift i meta quest 3, rift s otisao kontroler nakon 6 godina (tj dobio mali drift.)

Obzirom da sam FPS fan meni ima tona contenta, serius sam (i njegovi modovi) rade u VR često pa ono jedino kaj meni fali je vrijeme.

https://github.com/RototRobot/VRMods-List/blob/gh-pages/index.md

Al naravno nisam ja tu da evanđelje širim, svakom svoje.

Meni recimo beat saber, pistol whip i slicno su taman igre za pol sata treninga

2 mjeseci kasnije

Replayjat će se kad-tad. I dalje (po)najdraži FPS.

fensisuperstar groundbreaking naslov, najbolji svih vremena. Ako se ne varam ovo je demo, full verzija stize nesto kasnije

Ja sam se isto ponadao, ali to je zasad Ravenholm i Nova Prospekt.

Nadam se samo da nećemo čekati onoliko koliko je trebalo da Black Mesu dovrše. Ipak je tamo bilo i daleko više izazova da to naprave.

renda jeste, meni, kad izvazem sve sto je u igri i da je nedostizno nakon 21 godine, samo sam jos sigurniji u to.

Groundbreaking moze se reci univerzalno, veci dio ljudi ce se sloziti

Lijepo izgleda, ali performanse su katastrofa.

Nagrade

chono da se krivo ne skuzimo, igra je fenomenalna dan danas i meni.

ryzen 3600 32gb RAM, RTX 3070

2K reza, default settinzi, 75 fps

DLSS on doduse

lazem, pada kod nekih scena na 35

Šuška se o HL3, nadam se da ce Lord Gabe po stare dane za sebe i za cijeli gaming svijet napraviti odlicnu te kreativno-interaktivnu igretinu. Kvalitetan kadar, financije i odlican engine imaju a možda HL3 bude imao i svoju VR verziju za novi VR uređaj koji se razvija.

Za VR tu je Alyx, a glasine o HLX su aktivne vec nekoliko godina, a nesto glasnije u zadnje vrijeme gdje je projekt prezivio post blagdansko vrijeme, za koje mnogi projekti Valvea nemogu reci da su uspjeli uciniti

igra iz 2004. sa RTom i novim teksturama izgleda i djeluje modernije od danasnjih igara i to ne malo, nego generacijski… boze dragi

Ja ću vjerojatno u nekoj budućnosti prvo replayjat Black Mesu jer je i ona s vremenom grafički i tehnički poboljšana. Uostalom nisam mogao sa starim kompom odigrati ni pošteno Xen dionicu s obzirom da je išao i bump u zahtjevima. Baš svevremenski FPS-ovi, drago mi zbog HL2.

Zero black mesa ti ima blue shift mod koji je odlican (mislim da sve osim zadnjeg chaptera) isto tako black mesa military mod je odlican