Ja sam se isto ponadao, ali to je zasad Ravenholm i Nova Prospekt.
Nadam se samo da nećemo čekati onoliko koliko je trebalo da Black Mesu dovrše. Ipak je tamo bilo i daleko više izazova da to naprave.
Ja sam se isto ponadao, ali to je zasad Ravenholm i Nova Prospekt.
Nadam se samo da nećemo čekati onoliko koliko je trebalo da Black Mesu dovrše. Ipak je tamo bilo i daleko više izazova da to naprave.
ryzen 3600 32gb RAM, RTX 3070
2K reza, default settinzi, 75 fps
DLSS on doduse
lazem, pada kod nekih scena na 35
Šuška se o HL3, nadam se da ce Lord Gabe po stare dane za sebe i za cijeli gaming svijet napraviti odlicnu te kreativno-interaktivnu igretinu. Kvalitetan kadar, financije i odlican engine imaju a možda HL3 bude imao i svoju VR verziju za novi VR uređaj koji se razvija.
Za VR tu je Alyx, a glasine o HLX su aktivne vec nekoliko godina, a nesto glasnije u zadnje vrijeme gdje je projekt prezivio post blagdansko vrijeme, za koje mnogi projekti Valvea nemogu reci da su uspjeli uciniti
igra iz 2004. sa RTom i novim teksturama izgleda i djeluje modernije od danasnjih igara i to ne malo, nego generacijski… boze dragi
Ja ću vjerojatno u nekoj budućnosti prvo replayjat Black Mesu jer je i ona s vremenom grafički i tehnički poboljšana. Uostalom nisam mogao sa starim kompom odigrati ni pošteno Xen dionicu s obzirom da je išao i bump u zahtjevima. Baš svevremenski FPS-ovi, drago mi zbog HL2.