Igra ne stari, dodas high res teksture i ray tracing i dobijes aktualan naslov, nevjerojatno
HλLF-LIFE Universe
Igra je bila čudo u vrijeme izlaska, posebno kad se recimo usporedi s Doomom 3, koji se dotad smatrao vrhom ponude SP FPS-a, ponajviše tehnički. S obzirom koliko je HL2 bio ispoliran, nezahtjevan i koliko je Source engine nadogradiv, nije nikakvo čudo da se komotno može "presvući" u novije ruho i da će opet po mnogočemu biti ispred skoro svega u žanru, pogotovo fizikom. Još je potrebno da se par stvari poklopi, ali realno za par godina vjerujem da će se stvoriti svi potrebni uvjeti (pogotovo hardverski) da HL3 bude ostvariv na sličan način kako je to bio slučaj s HL2 i da ta igra ponovno uzdrma scenu. Realno nikad nije ni postojala veća potreba da se to dogodi s obzirom na današnje stanje gaminga i sličnih igara.
deathwish To (makar danas ima i wireless VR rješenja), plus prostor koji treba osigurati oko PC-a, nedovoljno samostalnih i zanimljivih naslova za mene, općenito veći hardverski zahtjevi koje treba ispratiti zbog potrebe za većim fpsom (ok, sad mi to nije problem), cijena u neku ruku za komad hardvera koji se neće stalno koristiti. Mislim ono, čak i obični headset nemam baš naviku toliko često koristiti, sumnjam da bi i s ovim bilo drugačije. Jednom prilikom sam igrao Alien Isolation u VR-u, bilo je jebeno, ali ni ja ne znam da li bi bio gušt na duže staze.
- Uređivano
Zero Iskreno nema mislim ljepše od HL alyx a ja to vrtio sa i7 4600 mislim, 16gb rama i 1080 grafom.
Prostor treba da,
Ja imam oculus rift i meta quest 3, rift s otisao kontroler nakon 6 godina (tj dobio mali drift.)
Obzirom da sam FPS fan meni ima tona contenta, serius sam (i njegovi modovi) rade u VR često pa ono jedino kaj meni fali je vrijeme.
https://github.com/RototRobot/VRMods-List/blob/gh-pages/index.md
Al naravno nisam ja tu da evanđelje širim, svakom svoje.
Meni recimo beat saber, pistol whip i slicno su taman igre za pol sata treninga
Replayjat će se kad-tad. I dalje (po)najdraži FPS.
fensisuperstar groundbreaking naslov, najbolji svih vremena. Ako se ne varam ovo je demo, full verzija stize nesto kasnije
Ja sam se isto ponadao, ali to je zasad Ravenholm i Nova Prospekt.
Nadam se samo da nećemo čekati onoliko koliko je trebalo da Black Mesu dovrše. Ipak je tamo bilo i daleko više izazova da to naprave.
- Uređivano
ryzen 3600 32gb RAM, RTX 3070
2K reza, default settinzi, 75 fps
DLSS on doduse
lazem, pada kod nekih scena na 35
Šuška se o HL3, nadam se da ce Lord Gabe po stare dane za sebe i za cijeli gaming svijet napraviti odlicnu te kreativno-interaktivnu igretinu. Kvalitetan kadar, financije i odlican engine imaju a možda HL3 bude imao i svoju VR verziju za novi VR uređaj koji se razvija.
Za VR tu je Alyx, a glasine o HLX su aktivne vec nekoliko godina, a nesto glasnije u zadnje vrijeme gdje je projekt prezivio post blagdansko vrijeme, za koje mnogi projekti Valvea nemogu reci da su uspjeli uciniti