f_i_c_o maverick ne moze mi u mojoj dobi vise biti zaniljivo sa chiby likovima igrati koji imaju probleme tinejdjera True, ali svejedno ako se uzmu ostali aspekti igre u obzir i dalje je to nadprosječno kvalitetan jrpg naslov kojeg vrijedi odigrat tako da ne griješiš ako se odlučiš ponovno zaigrat. Meni je isto bilo trn u oku gore navedeno međutim jednom kad se radnja zakuha te kad pocnes otkljucavati affinity chartove , a samim time i affinity misije za blade-ove (osim za Dagasa, kojeg bi najrađe zapeo nogom u guzicu da bi preletio cijeli Alrest) lakše je zažmirit na to i uživat u igri. 😃 foggy Potpis na ovo , radnja možda u prvih 5-6 sati izgleda besmisleno, ali se kasnije itekako "kvalitetno" popuni.
foggy f_i_c_o Sve te đapaneze igre imaju taj "problem", sve je tako childish, ali ubace oni tu svega i da sam klinac nebi pol toga shvatio. Jednostavno takav štih, meni to i dalje odgovara, valjda mi mozak voli biti u tom periodu. Naravno, preferiram zrelije igre po priči, ali gutam i one koje nisu. Ugasi tonove i preskači priču i bit će sve ok Maveriče 🙂
kamper E to i mene jebe,samo zato nisam jos kupio xeno ili nesto slivno,previse mi sve vuce pedofilski
f_i_c_o Potvrđen je datum, 29.5.2020 Stanje u Nintendo HQ-u danas nakon direct-a Xenoblade Chronicles Definitive Works Set: Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Collector's Set: Cijena nije bitna, kupuje se day 1
foggy Volio sam ih sve, pa ću tako i Bravely Default 2. Switch only, kažu ove godine. Prašina se lagano briše 🙂
AbelKOsMos foggy Ovo ce biti sigurna kupovina. One za 3ds su mi bile super tako da verujem da ce I ova da bude zadovoljavajuca
foggy AbelKOsMos Volim te Job/Chain RPGe, makar su mi sjebali kad se sve pocne ponavljat, ne kuzim cemu to, tak da se nadam se im ovaj treci bude kraci al bolji, a ne da umjetno produze. Definitivno mi je combat bio super i zato me veseli.
AbelKOsMos foggy ahahh kontam sta kazes. Ja sam bravely default i second igrao u glavnom u krevetu ili u putu tako da mi nije previse smetalo, ali svakako jeste problem. Videcemo sta ce ovaj deo donet.
foggy AbelKOsMos Square Enix je u pitanju, donest će vjerojatno i mikrotransakcije za nove skillove 😃
Icek Nakon godinu dana pauze nastavio igrat Tales of Vesperia. Za sada jedina mana igre je što nigdje ne piše gdje sam trenutno stao u priči i kamo dalje. Često mi se desi da ako ne pročitam dijalog pozorno da ne skontam kamo ići i onda tražim k'o budala kamo i gdje. A world mapa je također kriminalno nepregledna.
foggy Icek Ja kad stanem u RPGu, nastavim ispočetka 😃 Nikad nemam pojma šta dalje i kak se opće igra.