foggy Yuri mi je bio super, prvenstveno jer je poklao sve negativce koje zakon nije htio. To inače ne bude u JRPG igrama. I duga kosa, i evo pogadak za mene 😃
Da! DA! Neočekivano, skroz. I još onako nonšaantno sve obavi i slegne ramenima. Baš zato mi je žao što priča nije jača strana.
foggy Najbolji Tales mi je Graces F
Nikad ga nisam odigrao... mislio sam da će ga portat na PS4 ali izgleda ništa od toga.
Ono malo što sam ga gledao me oduševilo i baš mi se igra. Evo već nekoliko godina. hahaha
Yep, pogledao sam par videa kako to ispraksati, odmahnuo rukom i pičio na easy.
Jako sam izbirljiv što se tiče akcijskog combata. Ako mi nije sve po volji popljujem ga u tri sekunde. Prvenstveno zato što mi se ne da gubiti vrijeme na to što se nekome nije dalo izglancati sve kak treba.
Nego, sad mi je palo na pamet.
Jel tko igrao Atelier Ryza? Malo sam provirio da vidim što i kako i baš mi se dopada art, borba se čini zanimljivom i igra ima tu neku chill notu (glazba je opuštajuća). Kako funkcionira priča? Jel onako klasično za JRPG ili su nešto mučkali?
Do sad sam igrao samo Atelier Iris (jedinica loša, dvojka vrh, trojka promašaj) pa ne znam što da očekujem.