foggy
Remaster ove godine te remake za nekoliko, kad završe sa FF7. Ajme mokri san snova <-

14 dana kasnije

Bome, 2 najgora nastavka 😃 Cemu da se tu radujem ne znam evo.

Type 0, ako izuzmemo taj mlaki, dosadni gameplay, mi je čak bio i dobar.
Imao je dobru ideju, i neku čudnovatu atmosferu. Uz dorade combata mogao je biti čak i dobar serijal.

Tako da.... ne znam što da očekujem. Nisam baš nešto pretjerano zagrijan, ali ako će imati responzivne kontrole i brzu akciju odigrat ću.
K tome, ostajem pri mišljenju da je Tabata baš jako simpatičan. Pa zašto mu ne dati drugu priliku.

kabegami Ak se mene pita, Type 0 vrijedi kao i ta brojka u njegovom nazivu, a veza s FFom XV je sto FF XV 15 puta ta nula. Zaboravio sam na oba cim sam ih presao, veze s vezom to nema. Iako sam i ja uzivao u Type 0, svega 3 sekunde, ali eto

Zašto se Crisis Core: Final Fantasy VII nikad nije remasterizira nego uvik se razmislja kako smece razgranati na jos konzola

Miro

nisi ni svjestan koliko jako želim taj remaster. na samu pomisao da će se netko u sqenixu dozvati pameti i izbaciti to čudo u 4k60 skačem u svoj imaginarni prazni bazen salto unazad od uzbuđenja.

Ne zelim da itko pipne taj spin, koji je na momente bolji od svega, a Zack heroj mog zivota. Da ga dirnu sjebali bi sve sta valja, a uostalom ako ste Yuffie odigrali mozda i znate sto vas/nas jednom ceka.

7 dana kasnije

jel se ko od vas čudaka sića ENCHANTED ARMS-a?!

previše dragocjen, previše čudan FromSoftware (wow!!) RPG kojem je bilo suđeno da završi u Bunkeru Zaborava . . . :/

fun fact:

Enchanted Arms je bia među prve tri igre koje sam nabavia za X360. ostale dvi su bile Bullet Witch i . . . pazite sad -- Dead or Alive Xtreme 2 !!

znam, znam. oduvijek sam bio cool. žao mi je.

k
        Enchanted Arms sam igrao na PS3. Vrhunske borbe i odlično level up-anje. Zanimljivi likovi i priča, no iznimno me iritiralo što su koristili možda 4 face za SVE žene i muške NPC-eve u igri. Doslovce je znala biti grupica od 5 ljudi sa identičnim facama.

Užasan JRPG kojeg sam zaboravio brže nego kad nisam ni znao za njega.

foggy
          Zašto? Tebi se onda nisu svidjeli ni Eternal Sonata ni Folklore?

Icek Sonata mnjeh. Folklore hmm, ne sjecam se previse.

Eternal Sonata mi je cak bolja od npr razvikane Vesperie koja ima odvratan combat koji se svodi na combo koji izgleda ovako B,B,B,A.
            Nikad vise Tales igra nece na moje uredjaje, dobro mozda oce Arise koji aksuli ne izgleda kao cisti Button Mash, izgleda...

Eternal Sranjata mi nikad nece biti bolja od Vesperie.

foggy pa ne mora ti. Ne tjera te nitko puskom. Combat je jednostavno u Sonati bolji. U Vesperiji je groblje.

Opcenito ti low Tier JRPGs nisu bog zna sta. Moze se igrati, ali nista se ne gubi ako se i ne igra.
                  Zivot mi ne bi nista bio gori da sam skippao neke od njih, no to vrijedi i za 90% igara drugih zanrova. Waste of Time.

Meni tales of abyss ostao u jebeno finom secanju.
                    Jel to mene mozak laze il je to bila fina igra ?

AbelKOsMos Ne laže, igra je bila super. Odlična priča i likovi, odlična glazba, unaprijeđeni combat i grafika u odnosu na symphoniju. Jedini problem je bila world mapa i učitavanja na njoj koja su na ps2 trajala jako dugo. Srećom većina igre je u specifičnim zonama i po mapi ne ideš tako često.