JRPG igre
"Evolutions of Final Fantasy Type-0 and Final Fantasy XV, respectively."
Ako evolucija znači da nećemo držati jednu tipku dok lik napada, pozdravljam.
Opet, na sami spomen multiplayera mi se stvori lagana žgaravica.
Bome, 2 najgora nastavka Cemu da se tu radujem ne znam evo.
Type 0, ako izuzmemo taj mlaki, dosadni gameplay, mi je čak bio i dobar.
Imao je dobru ideju, i neku čudnovatu atmosferu. Uz dorade combata mogao je biti čak i dobar serijal.
Tako da.... ne znam što da očekujem. Nisam baš nešto pretjerano zagrijan, ali ako će imati responzivne kontrole i brzu akciju odigrat ću.
K tome, ostajem pri mišljenju da je Tabata baš jako simpatičan. Pa zašto mu ne dati drugu priliku.
Zašto se Crisis Core: Final Fantasy VII nikad nije remasterizira nego uvik se razmislja kako smece razgranati na jos konzola
Ne zelim da itko pipne taj spin, koji je na momente bolji od svega, a Zack heroj mog zivota. Da ga dirnu sjebali bi sve sta valja, a uostalom ako ste Yuffie odigrali mozda i znate sto vas/nas jednom ceka.
- Uređivano
jel se ko od vas čudaka sića ENCHANTED ARMS-a?!
previše dragocjen, previše čudan FromSoftware (wow!!) RPG kojem je bilo suđeno da završi u Bunkeru Zaborava . . . :/
fun fact:
Enchanted Arms je bia među prve tri igre koje sam nabavia za X360. ostale dvi su bile Bullet Witch i . . . pazite sad -- Dead or Alive Xtreme 2 !!
znam, znam. oduvijek sam bio cool. žao mi je.
Užasan JRPG kojeg sam zaboravio brže nego kad nisam ni znao za njega.
- Uređivano
Eternal Sonata mi je cak bolja od npr razvikane Vesperie koja ima odvratan combat koji se svodi na combo koji izgleda ovako B,B,B,A.
Nikad vise Tales igra nece na moje uredjaje, dobro mozda oce Arise koji aksuli ne izgleda kao cisti Button Mash, izgleda...
Eternal Sranjata mi nikad nece biti bolja od Vesperie.
- Uređivano
Opcenito ti low Tier JRPGs nisu bog zna sta. Moze se igrati, ali nista se ne gubi ako se i ne igra.
Zivot mi ne bi nista bio gori da sam skippao neke od njih, no to vrijedi i za 90% igara drugih zanrova. Waste of Time.