Ubilo me kad sam vidio da je fajt iz prvog lica. Odma me ohladilo.
JRPG igre
- Uređivano
Miro Mene kod jrpga ohladi kad vidin da kod napada treba stisnuti tipku u trenutku udrarca ili u trenutku obrane takav rpg tesko da i zaigran duze od par sati
Teško sranje da. To je imalo ono More Zvijezda, kakav smor od igre lol.
Napraviš turn based combat i onda ubacis takve gluposti. Nikada neću to shvatiti…
Ta igra da to nema bila bi jos gora. Rijetke igre imaju takav combat osim Mario Rpg-a i to mi je tam odlicno. Druga je stvar sto igre to ne znaju iskoristit. U jednostavnoj igri to bas ubije monotoniju, a i nije da moras ista stisnut, samo ces manje uzimat.
Dq je naravno odlican serijal, pa valjda budu i ovi rimejkovi ostali takvi (ako original ikad i je bio wow).
Famitsu kaže 35/40 za DQ 3 remake
Probao sam Dragon Quest III. Igrao sam ga nekoliko sati a igranje je završilo tako što sam ga ugasio i upalio FFIX (koji sam završio desetak puta). Priznajem, nisam baš neki veliki fan DQ serijala ali sam odigrao sve koji su dostupni… Ovaj mi je nekako dosadan. Borba je spora, općenito je spor i jednostavno me nije primilo.
Ne želim ga u potpunosti otpisati, vjerujem da ću mu dati barem još jednu priliku, ali za sada mu se ne želim niti približiti.
Probao jucer nekih sat vrimena, izgleda super borba klasika totalna, jedino nakon zavrsetka borbe duze triba nekako da se vrati u igru a pogotovo ako se digne level onda pun k vrimena prode neda da se skipa.
I nisan ljubitelj sto nema klasicne ekipe nego se iznajmljuju ljudi to mi nije to
Nekih 2 sata igranja koja jebena klasika od igre, bas fali ovakvih igara.
Tek se igra otvara a i mogu igrat sa sjebanim prstom tako da moza i bolovanje otvorim sutra