Eiyuden Chronicle:Rising -simpatična,bezmozgovna,2.5D arkadna RPG vikend igra. -priča je nula bodova,nadograđujete 3 vrste oklopa i oružja cijelo vrijeme kroz 12 satnu kampanju,ispunjenu tonom fetch questova. A tim questovima,nadograđujete radnje za nove resurse i nadogradnju jednih te istih stvari. Jako malo lokacija koje se ponavljaju zbog fetch questova.Neprijatelji su jedni te isti uz razliku da napadaju sa 3-4 različita elemenata.Imate rudnik,šumu,podzemlje,snježna planina,i lava područje.I to je sve.Boss borbe su presmješne i lagane.Hard mod se otključava kad završite igru,i igra onda napravi save file pred početak finalne borbe. Uglavnom,za odigrat kroz vikend,taman ako nemate šta drugo pametnijeg igrat
JRPG igre
Evo da se nadodam, za sada samo trophy guidom.
20h je dosta za platinu, ili možda 15tak ako samo trčite kroz sve bez čitanja:
https://foggyproductions.com/guides/eiyuden-chronicle-rising
foggy Istina,ja imam playtime-19h i osvojeno 1000/1000 chievos ilitiga platinasti trofej.Zadnji trofej je bio za skupljanje elemenata ilitiga resursa za nadogradnje,al bih rekao da je zgličan.Poprijeko sam prošao detaljno sve i slučajno iskočilo nakon vulkanskog područja u kojem sam bio jedno 10-tak puta.
master_x Imamo totalno iste satnice, barem kad si rekao 12h main story Sad vidim koliko mi je ostalo i mislim da sam za cca 18-20 gotov. Igram polako, ne stignem lately, pa mozda potraje jer volim blind kroz sve, a ovdje stvarno tesko fulat bilo sto.
Nadam se da im je main igra sve sto su obecali, jer ovo nije.
Bio sam u nedoumici da nabavim igru, ali izgleda da ču je preskočiti do neke rasprodaje pred izlazak glavne igre.
Pa moj se popis samo povećava!
Samo jedan jrpg mi je bitan. Ako taj bude kako treba, ni jedna igra vise ove godine ne mora izaci.
Samo za hardcore jrpg fanove.