JRPG igre
Zaboravih na ovo skroz:
Pa oni jedni još nemaju niti publishera, a očekivani izlazak je bio 2025. Nadam se da je ovo korak prema boljem jer me stvarno jako raduje spiritualni nastavak Shadow Heartsa (puno više nego spiritualni nastavak Wild Armsa, jel).
Kad čujem open world, mmo, rouglite/like i metroidvania, odmah se hvatam WC papira.
Toliko isfucani žanrovi zadnjih godina, da jednostavno čim vidim hard skip.
Nadam se samo da poslije toga ide Suikoden III remaster. Što se tiče Graces f-a, slažem se, uz rame sa Tales of Symphonia i Tales of the Abyss.
- Uređivano
maverick Ne znam ni ja stvarno. Kao da su svi izgubili sve bitno za ovaj zanr i samo nabiju check listu uz button mashing. Jebote najbolje igre zanra su bile bas one koje prate recepturu prije 30 godina.
Legendary_Hero Dodaj Phantasiu i Destiny 2, nemoj bogohulit.
Gdje je vrijeme kad smo dobivali remek djela od tri-Acea i tri-Crescendoa?
Final Fantasy 7 Remake Part 3 director says the JRPG sequel will be "one of the most loved, most popular games in the whole history of video games"
Novi trailer za početak Kikstarter kampanje. Nadam se da će uspjeti jer mi ovako na prvu baš izgleda simpatično i old-school.
- Uređivano
Odoše Decapolice u 2026. Mislim, nisam uopće niti očekivao da će izaći ove godine obzirom na apsolutnu tišinu kroz ovu godinu. Jedino što je novo, najavljena je PC verzija, pa je to barem neki plus.
K tome, i anime adaptacija je u razvoju, pa ćemo vidjeti kako će sve skupa na kraju ispasti.