Gdje smo 6.3. 2025? Na godišnjem/bolovanju/bez posla, skriveni u mračnom kutku sobe i slinimo nad ovim masterpieceom. 🤤

EDIT:

herc

Jedva čekam Graces F, makar sam ga igrao prije 2 godine. Prvoklasni jrpg i jedan od najboljih Tales of naslova uopće.

Kad čujem open world, mmo, rouglite/like i metroidvania, odmah se hvatam WC papira.

Toliko isfucani žanrovi zadnjih godina, da jednostavno čim vidim hard skip.

foggy

Ma to ti je kao spin off/prequel, kako je i Eiyuden dobio onaj side scroller.

Zanimljiv art i pristojan combat ali nije taj rogue-štogod žanr za mene tak da je dosta meh. Onaj najavljeni Penny Blood je pravi turn base jrpg, ali eto, stagnira. Nadam se da će se pokrenuti nešto.

kabegami ne znam zašto se DNS toliko fantazira sa žanrovima. Doslovce još dvije kompanije prave jrpg kakav ja znam, Monolith Soft i ovi što prave Ys i Trails serijal. Sve ostalo je neko kemijanje od kojeg ne bude ništa. Pogledaj samo FF16. Ne zna igra ni sama koji je žanr i šta želi biti.

kabegami

Nadam se samo da poslije toga ide Suikoden III remaster. Što se tiče Graces f-a, slažem se, uz rame sa Tales of Symphonia i Tales of the Abyss.

maverick Ne znam ni ja stvarno. Kao da su svi izgubili sve bitno za ovaj zanr i samo nabiju check listu uz button mashing. Jebote najbolje igre zanra su bile bas one koje prate recepturu prije 30 godina.

Legendary_Hero Dodaj Phantasiu i Destiny 2, nemoj bogohulit.

maverick

I Atlus dobro kemija 😃 , ovaj njihov naslov što dolazi sad za malo više od mjesec dana Metaphor: ReFantazio bi mogao biti igretina i pol, nisam nešto previše gledao da si ne spojlam , al ovih par trailera koje sam pogledao … uffff

foggy zato što jure trendove, a vidimo kako se to polako obija škveru o glavu. Prodajni rezultati kaka…

f_i_c_o da i atlus. Ja više brijem na SMT, ali i Persone i ta nova igra su kul.

foggy

Gdje je vrijeme kad smo dobivali remek djela od tri-Acea i tri-Crescendoa?

herc Nek se on napuši onog što je koristio u Rebirthu. I onda nek se zapali.

15 dana kasnije

Novi trailer za početak Kikstarter kampanje. Nadam se da će uspjeti jer mi ovako na prvu baš izgleda simpatično i old-school.

4 dana kasnije

Odoše Decapolice u 2026. Mislim, nisam uopće niti očekivao da će izaći ove godine obzirom na apsolutnu tišinu kroz ovu godinu. Jedino što je novo, najavljena je PC verzija, pa je to barem neki plus.

K tome, i anime adaptacija je u razvoju, pa ćemo vidjeti kako će sve skupa na kraju ispasti.