kabegami foggy

A morati cu zaigrati ys9 kad stignem jer brutalno sta ove godine dobrih igara izlazi, posebice indijanaca.
Odakle je taj Yuri sa slike?

sanzo ys8 ima strasan Soundtrack.

maverick Odakle je taj Yuri sa slike?

Prva dva shadow heartsa. Nažalost zaboravljen serijal kojeg bi skupa sa prethodnikom Koudelkom bilo lijepo vidjeti u nekom remasteranom izdanju.

sanzo a cuo sam za shadow Hearts, ali nikada nisam igrao niti gledao na YouTube.

Dođe mi da opet odigram YSViii, a devetka čeka. Dobro ste me podsjetili da ju trebam nabavit i preć.

maverick sanzo a cuo sam za shadow Hearts, ali nikada nisam igrao niti gledao na YouTube.

Shadow Hearts 2 je možda i najbolji JRPG PS2 ere. Ako ne, onda je u top 3 sigurno. Prvi dio je nešto lošiji, ali oba se prate pričom i prate Yurija i ekipu u jako mračnom okruženju. Priča je baš mračna, Yuri nosi demona u sebi i igra je apsolutno sve ono što igra treba biti. Odlični likovi, odličan fajt, super OST, contenta more, linearno a genijalno... Treći nastavak je isto dobar ali išli su na nove likove i nekako to nije bilo toliko dobro.

sanzo Nažalost zaboravljen serijal kojeg bi skupa sa prethodnikom Koudelkom bilo lijepo vidjeti u nekom remasteranom izdanju.

Koudelka je dobar taktički Resident Evil RPG 😃 Ima više krajeva, dobar šmek i super atmosferu. Puno sam iz igre već zaboravio. Bilo bi lijepo vidjeti obje igre ili sve iz oba univerza remasterirano (bez da išta diraju, samo da mozemo normalno igrati negdje).

foggy Da, ja bi čisti remaster, samo da rezoluciju srede i da se vrti na novim konzolama/pc-u. Koudelku nisam igrao, a Shadow hearts serijal nisam dovršio. Neda mi se spajat crt i ps2 za ih odigrat, a ni emuliranje me baš ne privlači.

Koudelka je mnogo zgodna i opaka na jeziku žemska. Ko Buffy na steroidima.

I malo i liči na Buffy ako se dobro sjećam 😃
          Jel se tamo oružja troše kad napadaš? Mislim da da, ako se ne varam.

yakuza_stinger E da, to je onda igra u kojoj sam na zadnjem bossu skužio da više nemam s čim udarat pa sam koristio iteme koji su srećom bili dovoljni da pobjedim.

Ali:

Kad krepaš u zadnjem fajtu to je good ending 😃

Shadow Hearts 2 je fakin remekdjelo, uz FF7 i Xenogears najbolji rpg sto sam ikad igrao, i sto cu vjerojatno ikad vise igrat...

darkfenix Nisam htio tak to reći, ali apsolutno mogu stat u ovu tvoju rečenicu. Ta 3 naslova su mi jedna od 3 koja mi nekak najviše vrijede od svega što sam igrao u ovom žanru u cijelom svom životu. Uz Personu 5, da se ne zavaravamo 🙂

Igram YS VIII.
                Par pitanja-
                -jel ima kakvih novih oružja u igri ili se cijelo vrijeme nadograđuje jedno te isto na novi,bolji mač/polusidro/rapier?
                -jel se cijela igra vrti oko nadogradnje baze na otoku te branjenje iste kad dolazi do Raida,te okupljanje novih žitelja istog?
                Može li se free-roamat nakon završetka igre te jel postoji New Game +?
                Te ovi questovi ta skupljanja materijala,piše da su neki vremenski limitirani.
                Uglavnom,igra je odlična,al nekako prelagana na Normal.

master_x jel ima kakvih novih oružja u igri ili se cijelo vrijeme nadograđuje jedno te isto na novi,bolji mač/polusidro/rapier?

Nadogradjujes isti, ali se mijenja izgled.

jel se cijela igra vrti oko nadogradnje baze na otoku te branjenje iste kad dolazi do Raida,te okupljanje novih žitelja istog?

Ne vrti se. Imas jedno 4-5 mandatory story based raida i to je to. Nisu teski, a dobijes dobre nagrade.
                  Imas likove koje moras skupiti zbog story-a, ali ima i missable likova koje mozes pronaci na otoku i preporucam ti da ih sve skupis.

Može li se free-roamat nakon završetka igre te jel postoji New Game +?

Ne mozes nakon igre free roamat zbog price koja nebi tada imala smisla.
                  New game + postoji.

Te ovi questovi ta skupljanja materijala,piše da su neki vremenski limitirani.

Ima ih jako malo koji su time limited i nisu nuzni za preci, ali ih preporucam jer vecina produbljuje pricu o side i main likovima.

Uglavnom,igra je odlična,al nekako prelagana na Normal.

Biti ce i tezih borbi, ali mislim da mozes podici tezinu igre bilo kada pa slobodno digni ako ti se cini laganom.

Nabavio YS IX: Monstrum Nox - grafika je ista kao i u 8-ci, kao da igram entry PS3 igru. Ak će raditi ikad desetku, stvarno bi bilo vrijeme za neki novi i ljepši engine. Zasad samo isprobao igru da vidim na kaj to liči, pa ću danas malo navečer igrat.

yakuza_stinger Grafika je gadna,ali je igra prokleto zarazna.Barem YS VIII koji igram.Borba je odlična.Samo je priča bljutava,nezanimljiva.Kao i radnja koja se vrti oko nadogradnje baze na otoku i traženja osoba na istom.
                    YS IX sam igrao samo demo,tamo mi to trčanje,po zidovima i svemu živome,nije baš sjelo.Al sigurno da je dobra igra ako se foggy slaže.

master_x Ma je, dobra je svakako što se YS igara tičer je je recept fajta isti tj i bolji. Dana ima drljav story dok ne krene njezina sekcija, ona i taj dio su mi bili super, i sve kasnije sjedne na svoje mjesto. Nije wunderbar (da mi sad Maverick ne krene replyjat da kak sam mogao rec da je prica savrsena u Dani 😃, pa cu rec da je dobra ali ne i savrsena 😃 ), ali je bilo okej. Valjda obje odigrat svakako, fajt je baš super zabavam u tim igrama.

Adole, pa šta je s glavom, stalno neke amnezije iz nastavka u nastavak???
                        Al sad ima novu zuzu

foggy prica je fina u Ys8. Medjutim kao i u svakom jrpg journey i bonds between characters su bitni, a to je u ys8 jos bolje.

Prvi je nastavak izašao prije svega nekoliko mjeseci tako da je ovo posve neočekivano.
                        Izgleda da imaju planove za serijal...

Is it me ili je ovo ripoff iz Cold Steela? Zvoni mi, ali nikak da odzvoni šta je (@kabegami , @f_i_c_o , @herc ):

I jedna za tebe @Tzereen

Jel nije ovo NieR ripoff totalni? 😃

I ova je dobra:

Nije da me smeta, jer skladbe su čudo, em tamo em vamo.

foggy yes, vuče na NieR. Fali malo mesa, ali podsjeća na NieR.

Tzereen Kad ubace da deca hummaju odma mi NieR u glavi. Naravno da fali mesa, nije svatko na toj razini izvedbe 🙂

foggy
                            Malo zvuci na Legram temu iz Cold Steel, i jos nesto... Kao da ima i dozu Castle of the Saint...

foggy

Dobro ti zvoni, samo je ripoff vrhunski odrađen u ovom slučaju,

Ja bih rekao da se radi o:

A vidi ime --> Witch of the Quiet Forest

f_i_c_o Da, isti instrumenti, slične note. Dobro su ga zakamuflirali. Da ne vidim o kojoj se igri radi i da čujem iz Eldena stvar, mislio bi da je Cold Steel u pitanju.

@foggy

Evo ja sam sinoć odradio prvih 35 sati prvog Cold Steel-a, za sada uživam u igri, vjerujem da je još ohoho stvari koje moram preslušati. Ali, ono što mogu reći 100% da su (glede prive dvije trake) koristili gotovo identičan pristup glazbii kao u TLOH serijalu!

Također, na tu igru sam naišao na STEAM-u pod "solulslike" kategoriji :S

herc Evo ja sam sinoć odradio prvih 35 sati prvog Cold Steel-a

Oho, znači sezona ispadanja očiju je započela! 😃

foggy

Što se tiče rip off-a, poslušaj ovo:

Makar, o čemu god da se radi, Albedova tema mi je vrhunska. Tim više što se gotovo nitko ne usudi staviti neki mezzosopran (kontraalt) vokal već svi zaglave na nekim sopran/tenor kombinacijama (iako, mislim da Nobuo ima nekoliko mezzosopran/bariton kombinacija).
                                    Uglavnom, ježim se na ovo kad god čujem.

Zaboravih komentirati... Shadow Madness portaju na PC. Igrao (zapocinjao) sam taj RPG valjda 12 puta, ali igrao u smislu da je bio toliko smece da ga cak ni ja nisam zavrsio, a presao sam svega i svacega... Uspoređuju ga nekom FF alternativom sto mi nikako nije jasno. Jednostavno nedobra igra.

Ima netko druga iskustva? @fensisuperstar Jesi ti spominjao to negdje?

ljudi moji stize Xenoblade 3 na switch 🙂)))))

Genesis Pišemo po 7 tema, nema veze, veselimo se Xenobladu 3 😃

Iskreno nadam se da ce biti bolji od drugog dela jer ta igra je meni licno imala milion debilnih momenata.
                                      Kad bi se vrnuli xenosagi....eeeee

AbelKOsMos Iskreno nadam se da ce biti bolji od drugog dela jer ta igra je meni licno imala milion debilnih momenata.

AbelKOsMos Kad bi se vrnuli xenosagi....eeeee

Iskreno, nisam fan Xenosage. Bila mi je užasno dosadna. Xenogears mi je bio sve, ali Xenosaga i ta PS2 tranzicija su me totalno odbili od igre.

foggy
                                          Dobro sise ajde <3
                                          Jebem li ga meni xenosaga bila ljubav <3
                                          Ma na kraju koga briga.
                                          Xenoblade, chrono cross...samo nek size, CE se igra.

AbelKOsMos Dobro sise ajde <3

Ma pretjerali su slažem se ja s tobom. Meni je priča bila ok, igrao sam jer me zanimalo što će se desit, ali likovi i to sve skupa malo... Nije bilo toliko dobro sve skupa. Rex truba.
                                            Makar exploring i svijet apsolutno predivan ak se mene pita. Bogat, fin, oku ugodan i ona lokacija s oblacima mmm.

Mislim nije mi Xenosaga bila smeće, jednostavno mi nekak nije sjela, čudan fajt, čudan exploring... Nakon Xenogearsa dosta drugacija igra zapravo, manje slobode i ona Sara ili kak se zove (naočalka) mi je užas od lika. Kos-mos sisa je oke.

maverick "We beat them, with the power of friendship."
                                              Ma nikak mi nije bilo jasno zašt je britanac 😃

foggy "We beat them, with the power of friendship."

Krindj na entu potenciju.

maverick Ali zato:

Jin je za mene baština serijala, najjači lik, što karakterom, što izgledom, što stavom. Cijela Torna je genijalna bila, baš su mi dobri likovi i sve što se tamo desilo.