Ma ja sam bas imao love/hate odnos sa drugim delom, na trenutke uzivao a bogami nekad sam si hteo razlupat glavu od ekran.
Sto se tice dizajna, da bilo je saranja na sve strane...od cistih pogodaka do.....jebat ga.

Ja sam nekako prvo igrao Xenosaga 3 (iz te trilogije) totalno se navukao i onda se vratio nazad i odradio to kako treba, i jebiga ostade mi i Abel i Kos-Mos...

Ja sam se sad vrnuo kuci pa cu da pogledam sva ova cuda sto su se desila.

Svima sam na poslu reko da se Chrono Cross vraca, niko nije imao pojma o cemu pricam a jedna koleginica me pitala jel to neko vino....🙂

Bome da jeste bio bi teski alkoholicar.

Front Mission remakeovi, Crono Cross, Live A Live, Xenobelade 3...

Jel oni žele da ja krepam?!

P.S. Ne žalim se.

foggy Iskreno, nisam fan Xenosage. Bila mi je užasno dosadna.

Polusatne animacije sa pregršt informacija! JEEEJ!
    Pa se igra sjeti da možda ipak imaš život i neke obaveze pa te pristojno pita da si ipak sejvaš na pola spomenute animacije.

Trojka je najbolja, barem meni, šteta što nisu nastavili...

kabegami Trojka je najbolja, barem meni, šteta što nisu nastavili...

AbelKOsMos Ja sam nekako prvo igrao Xenosaga 3 (iz te trilogije) totalno se navukao i onda se vratio nazad i odradio to kako treba, i jebiga ostade mi i Abel i Kos-Mos...

Trojka je najbolja, da su prve 2 igre takve onda bi bio više naklonjen serijalu. Ustvari trojka mi je jedina iz serijala koja mi valja od mehanika do exploringa. Ako se dobro sjećam prva 2 su jako linearna, ali linearna kao FF7R u smislu da nema nekog istraživanja, dok je trojka uvela promjene i proširila to što prve 2 Xenosage nisu imale. Planiram sve to ponovno odigrati jer Xenosage imaju dobru i zrelu priču, a to sam totalno već zaboravio. Možda sam sad pametniji i budem više cijenio taj dio, jer ipak sam to igrao zelen i sigurno pola nisam ni skužio.

foggy
        Pa ono kao i vecini meni je dvojka recimo naj losija ali daleko od toga da mi je losa.
        Prvi i treci deo su mi super.
        Serijal stvarno ima jebenih trenutaka ali isto tako ima i nekih koji padnu na kolena (kao i vecina sranja).
        Prica je svakako ono sto me je zrgabilo instant ali odma zatim i likovi kroz trilogiju, prica je kao sto si rekao zrela i ide u neke meni licno zanimljive vode.
        Ako izuzmemo masterpiece od Xenogearsa meni Xenosaga veoma snazno drzi tu vodilju koju je ovaj jebac sa sony keca postavio, dok Xenoblade 2 bas i ne....vise zbog svog tog srednjeg dela igre nego pocetka i kraja recimo (ako kontas sta ocu rec).
        Ja nisam opalio Xenoblade keca kad je izaso i skocio sam u drugi deo, koji je imao zanimljiv svet i stvarno fin pocetak (kad vidis te neke stvari koje povezuju sve ove igre zajedno) ali onda taj neki overal ton i po neki od likova su mi sav taj exitment umanjili, na kraju sam samo zeleo da zavrsim igru.

AbelKOsMos Vidiš meni je Xenoblade 2 bio 85+ igra u mojim očima. Primila me nenormalno, a možda sam jedan od rijetkih kojima Rex zapravo nije ni smetao. Je debilan, ali uopće mi nije smetao. Valjda jer su mi žene koje spašavam bile zanimljive i htio sam svim silama doć do kraja da vidim što će se desit i što je ta prošlost koju sam viđao. Ako dodaš stvarno bolesno dobre villane i Jina, zapravo mi je dio priča + likovi bio poprilično dobar jer jako rijetko imam priliku guštat u tamnoj strani igre koju trebam pobit. Zadnji dobar villan je valjda bio Sephiroth jebote 😃

Meni je koncept priče bio maestralan (ne sad da je najbolje ili super jebeno dobro, ali ono, držao me jako), ne ona sama, ali pacing same priče uz exploring koji obožavam u Xenoblade igrama = poslastica (Svaka igra ima pacing probleme jebiga, najviše u sredini). 90h u valjda 10 dana, nije me puštalo. Combat su također doradili, svijet predivan i apsolutno zanimljiv, summoni jebeni... Ne znam, Xenoblade 2 mi je bio u puno toga bolji od jedinice, iako mi je ipak jedinica bolja. Možda sam se zaželio igre, jer stvarno, Xenoblade je jedinstven open world koji nije open world. Najviše volim te njihove svjetove s pregršt detalja i izazova. Apsolutno to rade genijalno.

Also, oni nopponi, koji je to drek? Najgore spodobe ikad.

foggy
            Ma ja to skroz kontam, na kraju se sve svodi na lican ukus bez obzira koja igra je "stvarno bolja".
            Stvarno je steta sto je Xenosaga stala na trecem delu a trebala je imati sest.
            MIslim da je koncept price koji se provlaci kroz sve ove igre jeben i to me iskreno prvo i vuce da ih odigram, sva sreca pa borba, svet, istrazivanje itd dovedu to na jos bolji nivo.
            Ali da kao sto reko meni je vec bilo dosta na kraju sto ne znaci da sveukupno nisam uzivao u igru ali nije mi neki drazi deo cele price.
            Sto ne menja cinjenicu da ce treci deo da odigra odma po izlasku.
            Da budem iskren ja nisam ni ekspanziju odigra za Xenoblade 2, posle zavrsetka sam skroz preveslo na druge igre i nikad vise nisam pogledao nazad i ako mi ono kolecionarsko izdanje bljesti u oci sa police svaki dan ali kontam da bi posle ovih velikih jebaca u februaru mogao i to obrnut, posto mi izgleda zaniljivo.

Pokreno Xenoblade 3 trailer, vidio likove( curica sa macjim usima) ugasio momentalno,lol...stvarno nisam hejter, ali ne mogu ja to vise smislit igrat...

foggy Also, oni nopponi, koji je to drek? Najgore spodobe ikad.

Pogotovo Hiropon Riki.

foggy Planiram sve to ponovno odigrati jer Xenosage imaju dobru i zrelu priču, a to sam totalno već zaboravio.

Sa pričom su naprosto ubili. Iako mi nije toliko dobra kao Xenogears, teme o kojima govori su izuzetno duboke, kompleksne i mračne. Znam da sam nekoliko puta išao guglati određene stvari kako bi dobio širu sliku i shvatio što pokušavaju ispričati.

Zanimljivo je da se nitko više nije pokušao baciti u koštac sa takvim temama nakon Xeno serijala...
            Sve do Trailsa, jel... 😃

kabegami

Bogami Nintendo se fino isprsio s ovim lineup-om, bit će ovo dobra godina izgleda 😃

foggy

Slažem se, ako se izuzme činjenica da je glavni lik balava plačipizda XC2 je vrhunska igra, recimo Combat system mi je bolji nego u XC1, antagonisti su vrhunski napisani (Jin pogotovo), a i možeš imat KOS-MOS kao blade-a...enough said (iako sam morao otvorit jedno 500 onih Legendary core crystala...)

maverick

Amen, Torna je po prići i likovima za stepenicu iznad main game-a.

f_i_c_o trebao bih tornu taman prije xc 3 ponovo zaigrati. Za uhodavanje. XC - jedna od najdrazih gaming series, a monolith nikad ne razocara.

19 dana kasnije

Jutros sam napokon dodao 3 jebeno vazne.
              I ako sam Atlus-ove igre bario i prije ove tri moram reci da je PS2 era bukvalno urezala to ime i taj logo u moje srce.

Ovo ce da izlazi iz celofana u bliskoj buducnosti...ce se igra BRE.

10 dana kasnije
              12 dana kasnije
              5 dana kasnije

herc Šta to znači za nas koji več imamo PS4 verziju?Free upgrade,nadoplata ili kupnja te konverzije PS Vita igre?