AbelKOsMos Vidiš meni je Xenoblade 2 bio 85+ igra u mojim očima. Primila me nenormalno, a možda sam jedan od rijetkih kojima Rex zapravo nije ni smetao. Je debilan, ali uopće mi nije smetao. Valjda jer su mi žene koje spašavam bile zanimljive i htio sam svim silama doć do kraja da vidim što će se desit i što je ta prošlost koju sam viđao. Ako dodaš stvarno bolesno dobre villane i Jina, zapravo mi je dio priča + likovi bio poprilično dobar jer jako rijetko imam priliku guštat u tamnoj strani igre koju trebam pobit. Zadnji dobar villan je valjda bio Sephiroth jebote 😃
Meni je koncept priče bio maestralan (ne sad da je najbolje ili super jebeno dobro, ali ono, držao me jako), ne ona sama, ali pacing same priče uz exploring koji obožavam u Xenoblade igrama = poslastica (Svaka igra ima pacing probleme jebiga, najviše u sredini). 90h u valjda 10 dana, nije me puštalo. Combat su također doradili, svijet predivan i apsolutno zanimljiv, summoni jebeni... Ne znam, Xenoblade 2 mi je bio u puno toga bolji od jedinice, iako mi je ipak jedinica bolja. Možda sam se zaželio igre, jer stvarno, Xenoblade je jedinstven open world koji nije open world. Najviše volim te njihove svjetove s pregršt detalja i izazova. Apsolutno to rade genijalno.
Also, oni nopponi, koji je to drek? Najgore spodobe ikad.