foggy
Svaka ti cast sto si ovo zavrsio, ja sam dva- tri puta kretao....na granici samoubistva sam bio
Jebem je u kike.
JRPG igre
- Uređivano
sanzo A ono, ja se uvijek fokusiram na ono što je dobro u igri, ne toliko na negativno. Igra stvarno ima problema, ne bježim od njih, a pogotovo od par glupih likova, 'kay? Imam gramatičkih grešaka, ne baš puno, c'mon
Imam lektora samo sam pisao noćas i nisam ni pregledao, umro sam i ovak, pol dana mi uzela reca.
Ostala mi igra nedovršena prije 10 godina, bilo je vrijeme da to popravim. Mogla je bit tak dobra igra...Ali ne, morali su i oni ić tim glupim semi-open-world-ne znam ni sam kakav, i onda imaš lokacije koje su samo velike i puste bez smisla. Fajt je oke, kasnije se baš razgrana, a kak volim dobar RPG sistem, ovdje imam samo neke zamjerke oko razvoja, užasno postane grindy ali nekak mi bude opravdano kad izradim jače oružje pa mogu dalje. Post-game je ubojica, ostavljam ga za neko drugo vrijeme. Zapravo sve poslje završetka je core igre, tu kreće kemijanje i priprema za te zadnje dungeone.
Icek Uf, ne sad. Odmor i možda nekad, ne znam, nije mi napeto rješavat sve ove battle trofeje, sve ostalo bi se dalo, ali to mi je takva tlaka da ti opisat ne mogu. Ono, napuni se do full healtha da se napuniš točno da budeš pun. To mene netko hoće malo karat? Neda mi se sad to ganjat.
AbelKOsMos Mislim da se svi planetarno slažemo da je Lymle najgori lik ikad napravljen. Ni Japanski audio mi nije pomogao da je progutam, ali druga polovica igre je bolja od prve jedno 3 puta i tu me malo primilo pa sam imao volje završit, ali prvih 35h uz sve questove mi je bilo dosta ispod ocjene koju sam dao igri.
foggy Ma nije strašno, čak su me je nasmijala jedna greška u tekstu. Za igru sam do sad čuo samo negativne stvari tako da mi je bilo zanimljivo pročitat pozitivnu recenziju. Od star oceana sam igrao samo trojku i to nisam završio je mi nije baš legla, a kad sam mislio probat nešto novije svi komentari su bili da izbjegabam ovu igru jer neću nikad niš drugo iz serijala pokrenut nakon nje.
foggy
Da i mene je ubila, a i igrao sam dosta (bas tako nesto 30-40 sati) ali ipak odustao.
Mozda jedared kad bas ne budem znao kaj.
Sad u januaru zatvaramo na 10 dana ali to cu iskoristiti da konacno opalim FF7Remake (tuzno da do sad nisam)
- Uređivano
sanzo Trojka je i meni neki srednji rang, ali više je se slabo i sjećam. Dvica je definitivno najjači SO, prvi isto nije loš. Ustvari, prva 2 su najbolje od serijala što se može odigrat, a 4. je baš onak nekak ni dobar ni loš, zasja u nekim trenucima a u drugima mi je bilo muka i bauljao sam okolo. Mene je @xenosphear nagovorio, although xeno je fanatic/fanboj Nisam požalio, 80h mi je relativno bezbolno prošlo, a i trebao mi je JRPG fix. Grafički je čak i oke, ali lokacije, osvjetljenje i neki reljefi su baš last last gen.
Ja osobno čekam remaster dvice, a jedinicu imaš, čak sam i recu za FFA radio, i guide...Ako već imaš volje, igraj rađe jedinicu.
AbelKOsMos Definitivno ima boljih u žanru, 7/10 je onak neki prosjek with great moments, za ljubitelje žanra nekad dosta, za skeptike i one koji nabiju predrasude a budu, moglo bi isplivat samo negativno.
- Uređivano
Miro Sram me dovoljno jer sam cuo za to, a jos vise kad sam vidio to tebi na listi, ljudi me zaustavljaju na putu do pekare i pitaju jel to istina, govorim da nije, da ne vjeruju, ali duboko u sebi znam da je.
Enivej, nocas sam igrao malo post-game i osim sto su svi najednom spuzve, zabavio sam se u areni. Dogurao sam do ranka 20 u team borbama, tam je krenula patnja i krenuo sam kat po kat u prvi bonus dungeon. Ide, sporo, ali ide. Morat cu malp craftat equipment
- Uređivano
Dostupan je Persona OST na Spotify
Bit će da ne kužim japanski, jer neke stvari iz P5 ne nalazim.: (
k Čim nađem autohtonu učiteljicu japanskog (koja ujedno želi i produbiti poznavanje hrvatskog jezika). Ovako je otprilike zamišljam:
Naravno, kad bude podučavala mora biti pristojno obučena, ne ovako da me dekoncentrira. Nisam zahtjevan, prošla bi tradicionalna japanska školska uniforma, just sayin.