maverick samo da nije one gluposti sa kraja o bogu i izmisljotinama, mislim da bi mi Xenoblade Chronicles po prici bio kandidat za najbolju igru ikada. steta sto japanci skoro uvijek moraju endboss i lore ukenjati sa tim spikama o bogovima i nadnaravnim visim silama.

Da i kad Alvis (3. Monado jel) otkrije da je zapravo nekakvo računalo i da je ovaj "bog" Klaus zapravo znanstvenik koji je malo skrenuo nije baš ending koji sam očekivao, ali zažmirio sam na to s obzirom da je sve ostalo u toj igri odrađeno maestralno.

"I can't believe the entire plot of Xenoblade was a German nerd taking his Sims game too seriously and getting killed by his self insert character" - Takkuri Himare

LEL 😆

f_i_c_o A moraju malo, znas njih. Tak i Persona 5 zabrije s kurcima i andjelima i kurcima i bogovima al sitno. Ys origins cijelo vrijeme brije i tak...

Ste igrali Xeno 2 DLC? Zlatnu tornu

nisam jos ni vanilla Xeno 2 igrao. dan ima samo 24h. iskreno mi se ne svidja stil kojim su likove napravili. te ogromne anime glavurde i prosjecna dob od 13 godina me ne pale ni najmanje vise

maverick Meni je to bio najmanji problem, odnosno nije uopce bio. Jednostavno vibra, muzika, lokacije, prica, wve mi je sjelo. Mozda sam samo bio gladan Xeno igre, ali meni je bio odlican. Ne kao prvi, ali odlican.

Torna je jedan od boljih DLCa koje sam igrao, bas jer je Xeno 2 prica bila jebena, dlc je otisao tamo gdje prica bas nije, uz najjace likove za jedab DLC s kojima sam igrao. Ubaci u must play, nema sanse da ako volis prvi da neces i taj, ista shema, samo ce te vise zivcirat to sta si naveo, ali ti jesi hejter pa je to ok.

foggy Ste igrali Xeno 2 DLC? Zlatnu tornu

Odigrao uzduž i popreko, riješio i level upao sve što se dalo riješit. Odličan DLC koji savršeno popunjava rupe u glavnoj prići, a i fora mi je unaprijeđena mehanika borbe u kojoj i Blade-ovi mogu sudjelovat aktivno u borbi, dok sam u XC2 imao dojam (ako se izuzmu oni blade combo-i) da blade-ovi samo služe za affinity link koji daje neke bonuse i da driveri mogu koristit Arts-e.

f_i_c_o Da, potpisujem. Super mi je sta doslovno u DLC udjes kao da si na 80-om satu igre, odma se sve otvori i deri. Jako dobra igra, zapravo je vise kao kratak rpg nego DLC. Kad ce neki novi Xeno 🙂

foggy ma odigrati cu ja to. neupitno je, ipak mi nije odbojno kao dragon quest npr.

nisam ja hejter nego sam realan. ne moze mi u mojoj dobi vise biti zaniljivo sa chiby likovima igrati koji imaju probleme tinejdjera koje sam ja, ti i mnogi odavno prosli. ne padam na tinejdjerske ljubavne price kao ni da dijete od 14-17 godina odjednom osjeti potrebu za spasavanjem svijeta. sorry, ali to kod mene vise ne prolazi. gledaj ja sam npr bas volio personu 4 i cak sam true ending dobio u igri, ali to je bilo davno, sada me takva prica sekira, nije mi zanimljiva i pacing je los. ne mogu ja promjeniti ono sto sam postao, iako bih mozda cesto puta rado htio!

foggy probao sam demo na switchu. lik krene na put, nema pojma gdje, zato sto mu iz ruke/neba opucao grom koji je ubio pticu. plot brate! borba je takodjer po mome neukusu.

maverick ne moze mi u mojoj dobi vise biti zaniljivo sa chiby likovima igrati koji imaju probleme tinejdjera

True, ali svejedno ako se uzmu ostali aspekti igre u obzir i dalje je to nadprosječno kvalitetan jrpg naslov kojeg vrijedi odigrat tako da ne griješiš ako se odlučiš ponovno zaigrat. Meni je isto bilo trn u oku gore navedeno međutim jednom kad se radnja zakuha te kad pocnes otkljucavati affinity chartove , a samim time i affinity misije za blade-ove (osim za Dagasa, kojeg bi najrađe zapeo nogom u guzicu da bi preletio cijeli Alrest) lakše je zažmirit na to i uživat u igri. 😃

foggy

Potpis na ovo , radnja možda u prvih 5-6 sati izgleda besmisleno, ali se kasnije itekako "kvalitetno" popuni.

f_i_c_o Sve te đapaneze igre imaju taj "problem", sve je tako childish, ali ubace oni tu svega i da sam klinac nebi pol toga shvatio. Jednostavno takav štih, meni to i dalje odgovara, valjda mi mozak voli biti u tom periodu. Naravno, preferiram zrelije igre po priči, ali gutam i one koje nisu.

Ugasi tonove i preskači priču i bit će sve ok Maveriče 🙂

E to i mene jebe,samo zato nisam jos kupio xeno ili nesto slivno,previse mi sve vuce pedofilski

Potvrđen je datum, 29.5.2020

Stanje u Nintendo HQ-u danas nakon direct-a

Xenoblade Chronicles Definitive Works Set:

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Collector's Set:

Cijena nije bitna, kupuje se day 1

Volio sam ih sve, pa ću tako i Bravely Default 2. Switch only, kažu ove godine. Prašina se lagano briše 🙂

foggy
                    Ovo ce biti sigurna kupovina.
                    One za 3ds su mi bile super tako da verujem da ce I ova da bude zadovoljavajuca

AbelKOsMos Volim te Job/Chain RPGe, makar su mi sjebali kad se sve pocne ponavljat, ne kuzim cemu to, tak da se nadam se im ovaj treci bude kraci al bolji, a ne da umjetno produze. Definitivno mi je combat bio super i zato me veseli.

foggy
                        ahahh kontam sta kazes.
                        Ja sam bravely default i second igrao u glavnom u krevetu ili u putu tako da mi nije previse smetalo, ali svakako jeste problem.
                        Videcemo sta ce ovaj deo donet.

AbelKOsMos Square Enix je u pitanju, donest će vjerojatno i mikrotransakcije za nove skillove 😃

Nakon godinu dana pauze nastavio igrat Tales of Vesperia. Za sada jedina mana igre je što nigdje ne piše gdje sam trenutno stao u priči i kamo dalje. Često mi se desi da ako ne pročitam dijalog pozorno da ne skontam kamo ići i onda tražim k'o budala kamo i gdje. A world mapa je također kriminalno nepregledna.