Kakav backlog? Igra traje 5 sati i košta porciju ćevapa i pivu. Mislim da to jedno popodne možeš izgubit kad god hoćeš da ti se to igra.

Moram i ja to odigrati, kad je izašla bila je preskupa za takvu kratkoću, ali sad se isplati. Makar i ćevapi i piva mi jako dobro zvuče.

Ne traje 5 sati, traje ako igras na easy, letis kroz levele i preskaces cut scene, traje oko 7-8 sati, normalnim igranjem.
    @Fico kolko ti je trebalo?

Nije 5 nego 8. Zbilja kritična razlika. Sad ima i do predvečer igrat.

renda

Da se i nešto s tobom složim 😂

Meni je trebalo na normalu oko 9-10 sati 🏌️

Pa i meni, otprilike, prvi put, cisto uredna satnica za jednu igru.

krpa

Malo si ga pretjerao , pa igra je oko 7 sati normalno i oko 2 sata cut scena što ispadne oko 9 sati ...

Morao bi provjeriti svoju satnicu, ali prilično sam siguran da je bilo malo sati i od toga je dobar dio spao na tu periferiju umjesto konkretan gameplay. Još oni QTE boss fightovi...

krpa

A dobro neću ulaziti sada u to možds sam ostario i igrao sporije ali definitivno nije igra kratka i meni je sasvim ok 9-10 sati za neku igru.

Nadam se nastavku u svakom slučaju i budem je opet odigrao ✌️

Duža je od bilo koje Call of Duty kampanje, a ne bi sigurno nekom rekao da ne prelazi orginalni Black Ops, CoD4 ili MW2019 zato jer su prekratke.

Sjećam se da su igrači igru pokopali prije izlaska jer je neki lik na netu rekao da traje 4 sata. Počeci cancelanja igara na launchu.

A dobro ovo natezanje jel traje 7 ili 10 sati je baš besmisleno. Ja sam malo karikirao s porcijom ćevapa i 5 sati, al ponata je bila da mi je smiješno da se o Orderu priča u kontekstu backloga. Igra se nađe bagatela i rijesi se u jedan dan.

Ili realno ne briga za tu igru uopće ili ćeš kad te pukne doć i to riješit tad isti čas.

renda
            Ne ali kad ti to čini tako velik dio cijele igre (ionako kratke) onda drastično treba srezati. Bar ja to tak vidim. Ili da je bar zanimljivo kao što je u MGS4 bilo, makar mislim da ne bi imao više tolerancije ni za onaj film, odnosno igru...

member Ja sam malo karikirao s porcijom ćevapa i 5 sati, al ponata je bila da mi je smiješno da se o Orderu priča u kontekstu backloga. Igra se nađe bagatela i rijesi se u jedan dan.

Iz ničega stvaraš problem. Ima nas različitih, svatko igra igre na svoj neki način i sukladno svojoj vještini. Netko će proletjeti kroz igru, netko će zastajati i hvatati slike. Prvi si krenuo s natezanjem oko satnice.

Fico Ne nisam. I baš briješ, jedini koji stvara problem iz ničega si ti.

member Kakav backlog? Igra traje 5 sati i košta porciju ćevapa i pivu. Mislim da to jedno popodne možeš izgubit kad god hoćeš da ti se to igra.

Backlog drugih igara koje me čekaju.

renda Piše 13h. Od toga su 2h otišla na to da je Plejka otišla u Rest Mode jer sam zaspao. 😄 I 1h je otišao na PS4 verziju kad sam prvi put pokrenuo igru još dok sam ju kupio. Dakle nekih 10h u kojih je otišlo i ponešto vremena na foto mod. Platina se ulovila odmah u prvom prelasku.