Drago mi je sto nisam iskesirao 500kn za igru, jer bih si odgrizao jaja.
Ovako sam dao pola za steelbox, pa sam si odgrizao samo jedno
Super mi je zamisljena igra i svijet u kojem se nalazi.
Isprepletenost nase povijesti s izmisljenom i sl.
Graficki impresivno, posebno facijalne animacije. Ali me smetao "filmski ugodaj" s crnim crtama.
Pa je*em mu kad gledam film, ne volim crne crte, nego zelim sliku preko cijelog ekrana.
Fight s vukodlacima mi je odlican i stvarno su gnjusno (na pozitivan nacin) napravljeni, ali je premalo takvih susreta.
Vjerojatno mi je zato drazi prvi dio igre (kao i resident_evilu iznad).
Pogotovo nivo prije dolaska u bolnicu i sama bolnica 8)
Sama prica mi je onako, li-la. Neke stvari sam predvidio, neke nisam. Ali ipak te tjera da vidis kraj.
Suljanje me nerviralo, posebno silent takedown situacije, jer sam morao biti na tocno odredenom mjestu da se aktivira takedown QTE. Dosuljam se do covjeka i onda moram cekati da se aktivira QTE, a za to vrijeme se naravno smrad okrene.
A najvise od svega me smetalo sto ne mogu trcati u mnogo situacija. Znaci treba istraziti prostor (inace imam poremecaj, da moram zaviriti u svaki kut/prolaz i otvoriti sve sto se da otvoriti), a ovaj hoda li ga hoda. Mislim jasna mi je dizajnerska odluka iz toga. Da sam mogao trcati gdje sam htjeo igra bi trajala 5h :
Uglavnom od mene 6/10.
Nemam potrebe za ponovnim igranjem. Steelbox neka stoji na polici dok ga ne odlucim prodati.
2. dio ce se zvati
Van Helsing