Cyberpunk 2077
igra odlicno radi na ps5, na PCu cu usprobat kad linkam cross progression..ocito treca sreca da cu ju odigrati do kraja….prethodna dva puta nisam niti dosao do kijano rivsa, danas sam ga prvi put vidio
"There is no such game out there up to date", tu se slazem s njima, tupim to od izlaska
Malo ste usrali temu s PC pizdarijama. Iako, razumijem vas. Kad daš par tisuća eura za grafičku, a igra bolje radi na PS5 i XSX, nije lako sigurno.
#izdrzite
Brate svaka vam cast, ja kao konzolas sam preopterecen i sa HDR postavkama najradije bi da i to maknu
Svete konzole
Nije mi jasno o čemu vi raspravljavate ali vidio sam jučer kako igra izgleda na high end pc-u kad je sve maxano…i to daleko bolje izgleda od ps5 verzije na performance modu. Dakle daleko.
Znači ne zanima me kako radi na low i midrange grafuljama…ali ovo kaj sam vidio jučer je razlika nebo zemlja.
Tu se već sad vidi koliko je zapravo PS5 slabašan. Za par godina ne želim ni znati.
Evo jedno lijepo rješenje za sve kojima smeta pisanje o tehnikalijama.
Uzmeš igru, instaliraš ju, upališ i odigraš kolko ti je dosta da komotno komentiraš ono što bi htio komentirati i dođeš na forum napisati post.
Ako vas igra zanima, ne bi trebalo bit teško, ako vas ne zanima, ne vidim svrhu ulaženja u temu.
Ovaj puta igram PS5 verziju te igra radi i izgleda fantasticno. Pomaze i dobar oled tv, odmah je grafika bolja.
doctorfreak i to daleko bolje izgleda od ps5 verzije na performance modu. Dakle daleko.
2500 eura bolje?
wooddiebone Moj odgovor tebi u drugoj temi je sasvim na mjestu.
Ne smeta mi što pišete o tehnikalijama.
Mene zanimaju gameplay promjene i nadao sam se da ćete podijeliti dojmove o tome.
Sve ovo što ste nasrali i odveli raspravu u "versus" smjeru je bilo nepotrebno.
Ma nema versus, mora bit bolje na high end kompu i gotovo. Na PS5 se dobro drži i to mi je bitno, a možeš birati fps ili RT, s tim da solidno vrti RT. Igrat će se.
Je li ikada bilo versusa? Razlika izmedu PCa i konzolaskih verzija je ogromna.
Ne kuzim sto vi sad zelite od ekipe. Ok, dijele iskustva sa RT, izvedbi i novim stvarima, so what…
Kad je igra izasla ubili ste topic, doslovno ubili. I to gle cuda zbog TEHNICKIH problema. Sad kad ekipa hvali tu stranu, sad nije dobro. Sad se izvlace postovi iz konteksta i pokusava toboze staviti nekakav versus. I ne samo to, CP77 je trenutno tehnicki najjaci naslov danasnjice. Jebiga, ako zulja guza, nemojte citati i bok
Šalu na stranu s mojim neshvaćenim humorom, budem napisao neke komentare oko gameplaya čim odigram veći broj sati. Za sada vidim da su uveli dosta velike izmjene oko korištenja "umetaka", odnosno ako pretjeraš, može utjecati na stabilnost psihe (taj dio moram još vidjeti u gameplayu). Također su mobitel posložili da automatski arhivira pročitane poruke te ima još par quality of life izmjena. Budem javio dojmove svakako.
Također isprobam PC verziju da vidim kako mi sada radi.
Deadwalker skuzio sam ja ne brini Sta ja znam, gotovo sve iz 2.0 sam poprckao kroz modove, ukljucujuci perk sustav, policiju, AI….
StarFox_N ne, za ovo zadnje ce se prepoznati dezurni ratnici, ti nisi nikad bio jedan od njih. Za ovaj prvi dio i dalje ne kuzim zasto je problem da se dijele tehnicka iskustva. Ja sam kupio jebenu grafu za CP77 i naravno da cu pisati o tome. Igru sam kompletirao 100% i jedan od rijetkih koji je pisao o gameplayu u to vrijeme. Napisem jedan, dva posta o nekom dogadaju u igri i dobijem nazad 10tak postova o tome kako je igra smece, par gifova i videa o sprdnji na racun izvedbe i tehnickog problema i par zakljucaka kako je ekipa odustala od igre. I sta da zakljucis iz toga?
StarFox_N Evo ja sta sam primjetio nema vise toliko bugova, igra radi fluidno, combat iz vozila odlican i jebeno imersivan ako vozis 1st person, policije ima na svakom koraku i sad imaju sistem ala GTA, statsi hvala bogu vise nisu vezani za odjecu, perkovi i lvling su preradeni sad imaju smisla, pojednostavnili su menu i quest logove sad je puno lakse se za snaci i tjt. Od vec odlicne igre su napravili jos bolju. Ako ti se prva verzija igre nije svidila nece ni 2.0, ako ti je prva bila dobra sad ce ti bit jos bolja.