Sterlok Pa sto puta smo ponovili u temi da nakon podužeg uvoda treba igrati gigove i sporedne misije a priči odlagati maksimalno. Ova igra se tek počne doživljavati nakon 50 sati, kad si otvoriš nadogradnje, pametna oružja, laserski bič i dr.
doctorfreak Sterlok Nisam čitao puno da si ne spojlam. Al opet je fail i težina…zadnjeg bosa sam zrokao s katanom u 20 sekundi s tim levelom.
ThomasAAnderson Sterlok da sam morao ovo igrati više od 50 sati bacio bi i playstation i sebe kroz prozor.
prayer Glavna priča je super ali nemaš cijeli doživljaj ako ne riješiš i one sporedne priče od Judy, Kerry, Panam itd. koje su jednako dobre ko i ona. Meni je za 100% trebalo 85h s time da sam ju prešao još kad je 1.1 patch bio aktualan. Sada je za 100% sigurno 100h
renda prayer ja prekjucer zavrsil, ostalo mi par onih dispatch sranja, 90 sati, sad to vec lici na igru i mogu reci da sam stvarno uzival.
Sorcerer Dodana je podrška za AMD FidelityFX Super Resolution 2.1 za PC i PS5/XSX Added support for AMD FidelityFX Super Resolution 2.1 (PC and next-gen consoles only). https://www.cyberpunk.net/en/news/46420/patch-1-61-list-of-changes
Brijac Kaiserus Testiram ja, radio sam baš test sa starim patchom pa ću update-at i vidjet kak je s novim. 3060Ti u pitanju.
Kaiserus Brijac onih padova FPS-a "iz ničega" se nisu riješili. di je hodnik bez velikih izvora svjetla, pa ona grune na 30 iz nekog razloga. A 55-60 fps-a joj je standard. 45 kad uletiš u disko, znate šta mislim
Brijac Kaiserus Odradio sam benchmark onaj u settingsima u igri što možeš pokrenut i 2 FPS-a gore je otišlo 😆
StarFox_N chono Sterlok Obavezno. Imam taj poremećaj da cijelu mapu moram očistiti. Grize me iznutra kada vidim neki marker i ne odem vidjeti o čemu se radi.
chono prayer mozemo pisati o ovoj igri o mnogocemu i imati dosta zamjerki, ali stvarno je next gen prije next gena.