wooddiebone nista cekam nextgen patch i popust , bez obzira sta je ovo daleko od obecanog sigurno je dobra igra za pric

Nikakve komunikacije od CDPRa nije bilo od zadnjeg patcha.

Mislim da je već tri mjeseca od tad.

To je propali projekt, nešto kao Anthem za BioWare.

U zadnjem patchu su maknuli promet, tako da izgleda kao da se vozite po Pripyatu. Nije da ništa ne rade.

Baš sam ju krenuo igrati ponovno, igra radi i izgleda fenomenalno. Šteta ak ne izbace DLC.

7 dana kasnije

weky Vrlo je izgledno da su next-gen patch i DLC-ovi u potpunosti otkazani.

O jebemte živote..

Ma gotovo je s njima

Nek rade.

1. Ko ih jebe, nek se vade iz govana
  2. Ja Cyberpunk tretiram ko early access. Na njima je da u tom early accesu ne ostane zauvijek.
  3. Ako i ostane, nije da imamo više kaj za izgubit.

Tak da samo nek otkazuju. Bar ne žure ko sa igrom jebem ih u glave mutave.

Ok je, sačekat će se i to. Valjda je i njima jasno da ćemo na kraju imati situaciju nakon što igra bude u relativno najboljem izdanju da za istu mogu dobiti nekih 10 eura.

Ohh how tables have turned... Što je ustvari vrlo zanimljiv fenomen, u tjedan dana od najvoljenijeg i prihvaćenijeg(reklob' se good guy) u najomraženiji studio. Iskreno me nije briga za Cyberpunk, po meni je CDPR ispunio svoju svrhu u gaming svijetu, donio nam je Witcher-a .... preciznije Witcher 3. Koji je dignu ljestvicu za open-world igre, dokazao da side questovi ne moraju biti bezumni fatch questovi te da se može kvalitetno okarakterizirati i bilo kojeg lika osim onog igrivog.

PhoenixMode po meni je CDPR ispunio svoju svrhu u gaming svijetu

dobio je toliko hejta za ujeb da se više nitko ne usudi izbacit poluproizvod. tako nekako preciznije 🙂

yakuza_stinger CD Projekt će se dići iz pepela, zapamtite to

za 2 godine više nitko neće spominjati cyberpunk kao propali projekt. a pol ovog foruma će okrenuti priču 😃 zapamtite to.

PhoenixMode Koji je dignu ljestvicu za open-world igre, dokazao da side questovi ne moraju biti bezumni fatch questovi te da se može kvalitetno okarakterizirati i bilo kojeg lika osim onog igrivog.

Da bi Ubisoft, Bethesda i ekipa brzo unazadovali i ogadili open world. Jedino jos RDR2 jos imal razradjene i zanimljive side questove i likove.