Sad kad bih znao ženi objasnit kak da updatea konzolu i igru, jer radim do 18h.
Cyberpunk 2077
ikral
Menjaj zenu
Kupio digitalno. Fućka mi se za RT, samo da dela kak spada. Znači, samo performance me zanima, ništa drugo.
Nekima ne štima i dalje a nekima je dobro, bolje nek prije i kaj na kraju onda reći? Jel Cyberpunk postal Feniks i izdigao se iz pepela ili je to ipak promašeni slučaj?
Skida se apdejt. Mojih 100 Mbps to za par sati proguta.
Karatak rezime sto je dodano i popravljeno
- Uređivano
Možda kroz koju godinu dobimo Cyberpunk77 LAUNCH EDITION ili FINAL EDITION.
Jesu oni svijesni da su te stvari koje prikazuju javna sramota?
Pazi, igra je puštena u slobodnu prodaju kao FINAL PRODUCT a sad krpaju i apdejtaju svako malo ko da se radi o EARLY ACCESU jebemti život dragi.
Na razini jebenog Star Citizena.
Ono, gledajte sada možete pokupiti nož
Recite šta hoćete ali imam svoju tvrdnju.
Nisu oni počeli delati na igri prije 2018.
I to ako.
Sve do onda imali su trailere i koncept demoe.
Živjeli su od prodaje Witchera, postali prepotentni i trolali cijeli svijet.
Dam se kladiti da se u studiu pijančevalo 24/7 skupa sa direktorom.
Ako su počeli 2014.-2015. gdje je onda taj build igre? Sa svim odlukama, izrezanim gameplay elementima?
Interaktivnim dijelovima grada?
Onaj build koji su prikazivali.
To mora negde biti.
U suprotnom je to bio samo odrađeni demo prikaz bez daljnje realizacije.
- Uređivano
Nebreš vraga sa toliko ljudi.
Igrao sam ja CB. Nisam prekucao kao što je rečeno ali nije me ništa impresioniralo.
Grad ko grad odrade u 6 mjeseci, kako onda opravdavaš nedostatak basic NPC elemenata u launch verziji?
Koje je imao GTA 3 u ono doba?
Policija koja se spawna, pješaci mutavi, vozači kozmetika.
Znači igra, launch verzija izgleda kao da si ja uzmem neki gotov editor i pravim grad 6 mjeseci. I to je to pošto o programiranju pojma nemam za NPC i AI.
Minus misije koje su barem funkcionalne.
Ovome je trebalo još 3 godine razvoja.
Muljali su dioničare, investitore i gamere.
Ništa drugo nego onaj Star Citizen.
Tu isključujem probleme sa PS4/Xbox One jer nisu krivi za ancient hardver.
Krivi su za izdavanje takve igre na konzoli sa jaguar CPU.
Usrali su jako.
Nek se uhvate Witchera 4 sa mladim Vesemirom.
To kaj sad pješaci reagiraju na pucnjavu ne čini mi igru niš boljom ili gorom...ne vidim neku zabavu u tome. Meni je cijeli grad ima svrhu dizanja atmosfere i privida života u velegradu, tek kulisa između misija. Pratiš priču, rješavaš probleme, bildaš lika ( na žalost taj dio je baš podbacio sa previše svega), uživaš u atmosferi grada, noćnog života, muzike itd. To da li me policija ganja. da li se pješaci useru i sl. ak ga naciljaš, mene zaboli. Nisam u igri ni jednom to ni probao...ili kako voda reagira na metke.
Ha ha vidim da nisam jedini
https://www.gog.com/forum/cyberpunk_2077/downling_67_gb_again_could_we_please_get_some_clarity
skinuo neki dan 1.5 verziju i malo prije mi se počela ponovno skidati, 62 gige...nisu normalni. Budalaština.
pravednik svaki kutak grada je odraden vrhunski (osim Pacifice, koja nije dovrsena), ima mnostvo detalja, dizajn i art su predivni. Da su krenuli raditi 2018. kako ti pises, cijeli grad bi izgledao kao Pacifica, vjerojatno i gore.
Kakve veze ima NPC, AI i ostali problemi?
Mislis da je u 2 godine moguce napraviti toliki broj asseta, tekstura, modela zgrada i dizajnirat cijeli jedan ovakav grad koji ce biti fit za misije i pricu? Malo sutra, i da imaju 2000 ljudi koji rade samo na tome. Ja ne pisem o tome sta su usrali, jer to sam odavno napisao ili koliko im jos treba da dovedu igru u zavrsno stanje kakvo je trebalo biti, ja ti pisem da u 2 godine nije moguce napraviti ovakav grad i jos k tome ubaciti potpuno funkcionalne misije i pricu (da dodam jos i to u racunicu).
Evo uvodni gameplay s mog PS4 Pro
Ima tu još posla za koji se nadam da će odraditi, ali puno bolje uglavnom i sasvim igrivo.
Požalit ću se tu, samo zato što je friški primjer nečegaš to se nalazi u skoro svakoj igri s izradom lika. Počinjem cijeniti MMORPG izradu likova gdje se može deaktivirati animacije lika prilikom same izrade. Pokušavam vidjeti koja je razlika između prvog i drugog nosa, ovaj prekrije lice rukom, trlja se, okreće, bulji negdje sa strane i gubi ravnotežu ko da se vozi ZET-ovim tramvajem.
Ja sam uzeo default lika. I to sad radim baš u svim RPG-ovima s character creatorom. Kao, eto ti napravi lika. Ja stisnem ok.