wooddiebone žao mi je što nisi uživao u igri no statistički si u manjini, iako za ono što si napisao s dosta toga se slažem.

ono sto je woodie napisao je u potpunosti tocno, no medjutim iako su sve te stvari lose i sigurno ubijaju jednu stvar koja se zove imerzija, ne moze se poreci da je cyberpunk dosta dobra igra. kad se covjek pomiri s time da je interakcija sa svijetom nepostojeca i da je sandbox u njoj realno zapeo u 2003. godini moze se donegdje uzivati, metascore od 86 nema veze s vezom i sigurno je da je hype tu udario jebacki na ocjenu. da je ova igra izdana od strane nekog desetog studija a ne cdpr imali bi igru sa metascoreom od 75-79 i pricali bi kako se radi o dobroj igri sa poprilicnim brojem problema.

problem je sto se cd projekt red uzdiglo na pijedestal a nisu ni oni sami nista manje krivi jer su teasali tonu stvari koje jednostavno nisu u igri.

kad sam zapoceo igru nasao sam se u onom kaficu i kako sam stvarno imao nerealisticno misljenje da cu sa svakim npc-jem moci imati smislenu interakciju odmah sam u startu ostao razocaran jer nisam mogao nakon desetak pokusaja shvatiti da je to zapravo to i da je svijet najpovrsniji sto smo do sada vidjeli a to je po meni nekako kod open worlda vjerojatno glavna stavka.

i da znam sad ce opet doci ljudi "ej ali nisi igrao igru na jebenom pc-u", nisam ali igra ima sve iste probleme i na pc-u naravno izuzev performansi i grafike.

Kada Weky hejta igru, znam da je to njegova autentična iskrena reakcija prema poljskom studiju koju je ovdje nebrojen broj puta jasno manifestirao.
Kada woodie ovako hejta igru, nekako sam sve više uvjeren da je to zbog Intelovog procesora koji istu ne može prožvakati (disclaimer: ne može ni moj)

yakuza_stinger

Možeš ti to reć, al to ne mora bit informirana izjava.

Tko gid gleda Yonga, zna da ovo kaj si napisao nije istina.

Deadwalker
    Ne hejtam ja igru samo mi je disappointment immeasurable i day ruined.

23 dana kasnije

Giphy - Star Wars Irony GIF

I onda se čudimo kaj nas izdavači svaki jebeni put prče u čmar.

Tak nam i treba.

Ak su je ljudi kupovali za PS5 ne vidim problem, uživaju u dobroj igri uz dobre performanse.

Znas da je igra u "K...cu" kad i likovi kroz questove zele napustit grad 😂

Igra će se prodavati još godinama, nije ni izašao nex gen patch, nije ni izašao DLC. Polako.

Poljski kod ne može ni Matrix dešifrirati.