uglavnom za dobrim konjem prašina se diže ili psi laju, karavane prolaze
Cyberpunk 2077
Ako je tebi igra dobra, jebeno, uzivaj, meni nije, misljenja ne, cemu odma downvoteanja i negative
Sta sad hoćete reći da bezveve još čuvam zapakiranu PS4 verziju igre čekam PS5 patch tamo negdje za 4-5 mjeseci? Nisu rece rekle da igra ne valja. Ne mislim na tehnički dio.
prosjek 86, znači vrlo dobra
- Uređivano
okrenuli su ploču nakon izlaska ps4 verzije, opravdano..znači sad počele i teorije zavjere
- Uređivano
prayer Ne baš. Iz prve ruke znam da su urednici ciljano davali Cyberpunk recenzentima koji su bili suludo nabrijani na igru i nimalo objektivni. Kod nas i vani.
Kao da Choni daš Witchera na recenziju ili Marksmanu Battlefield. Jednostavno ne očekuješ nepristranu recenziju.
Jednostavno nisu htjeli backlash igrača i davali su maksimalne ocjene i sve moguće hvalospjeve.
Ocjene su ostale gdje jesu, a poslije su se naručivali tekstovi koji pljuju po igri jer su igrači to tražili.
Ništa novo, ništa neobično. Ne zamjeram im, i ja bi tako napravio.
Cyberpunk Defense Force bogte.
Ne mogu prihvatiti da je igra u kojoj sam 100 sati uživao u questovima, sidequestovima, stealthanju i mesnatom napucavanju dobila "poklonjene" visoke ocjene i da je kao potpuno "broken". Možda imam previsoku toleranciju na bugove pa ih nisam toliko primjećivao, ili mi ne smeta slabije izvođenje. Ali ovo nije fundamentalno razjebana igra kako god okreneš. Pa ovdje ima garant više nas koji smo Fallout 3 ili New Vegas igrali na PS3 (gdje je igra bila u katastrofa stanju) i svejedno prešli preko toga i uživali. Cyberpunk je isto došao u koma stanju ali ako zaboraviš hype i "lažna obećanja" (koja god to bila) nije problem ufurat se. Odjednom ljudi rade dramu kao da je ova igra izoliran slučaj neispoliranosti a prošli smo kroz gora iskustva sigurno.
Dosta ljudi komentira bez da su igrali i odigrali
renda To i planiram, nadam se da budu uspjeli bar priblizno PC-u nekaj sklepat
renda Nadaju se uzalud, igra bude ostala kakva je, popeglali budu kaj se da, i to je to, nema izmisljanja tople vode i dodavanja kojekakvih novih gameplay elemenata, znaju i sami da imaju kaj imaju, a to je nist jebiga
jebote @renda ti kao da imaš u sebi 2 lika koji se međusobno bore za mišljenje ako misliš da se igra neće promjeniti i da neće biti bolja u gameplayu i ostalom ćemu se onda nadaš next gen patchu btj?
odluči se više
- Uređivano
Pa nadam se, ali znam da uzalud jer sam sad nakon ovog novog patcha od 30giga videl da nisu napravili apsolutno nista pa mi se shodno tome i promjenilo misljenje naravno, jebote 200 giga krpanja oni su di su i bili, pa o cemu uopce pricamo
Drži se stihova općeopasnosti
"Uzalud sunce sja
Kad mi u srcu padaju kiše
Nebo ne vidim od oblaka
Cyberpunka nema više"
- Uređivano
Stvar je jednostavna, da se ne vrtimo više u krug. Ako dovedu igru patchevima do tehničkog savršenstva čak i na PS4, da se izvodi kao san snova to i dalje nije ona igra koja je obećana i najavljena. To je najveći problem ove igre i to se neće promijeniti. Ako je i vama takva krnja dobra, drago mi je, ali s obzirom na renome developera i ono što je trebala i mogla biti ja sam razočaran. Želim je i dalje odigrati, ali mi je žao jer oni mogu puno više i bolje.
Imaš neku konkretnu kritiku šta te smeta, možda neki element igre što bi htio promijeniti? Pa slobodno napiši, pa ćemo objektivno obrazložiti što te to točno smeta. Stvar je jednostavna, odigraj igru kako spada i onda piši što god te srce vuče. Do tada tvoji argumenti su jednaki mom bratu koji je sada završio 7. osnovne.
- Uređivano
buz to je definitivno dobar argument. Pričali su sve i svašta...na kraju od tri različite priče dobili smo jednu sa tri različita početka koje su čisto mazanje očiju. Ali ja im ne zamjeram, jer je ujedno i zbog toga igra vrlo brzo pojeftinila, trenutno se ubode za 16 eura a na dobrom stroju pruža next gen grafiku, dobru trajnost, vrlo dobro napucavanje, vrlo dobru atmosferu, prožvakanu ali dobro prezentiranu priču, DLC koji stiže. Nisam očekivao najbolju igru svih vremena pa se nisam ni razočarao.
Meni je taj SF Blade Runner/Deus EX svijet puno privlačniji od fantazijskog Witchera pa MI je shodno tome ovo njihova najbolja igra.