weky chono Steta sto nemogu svi odigrati PC verziju i ubaciti koji mod za likove i slicno. Evo par screensa od kolega sa Steama. Sve ingame uz modove za likove i obleke. Osim za Jackiea, on je vanilla. Onda to više nije ta igra. I TES je imao gomilu modova za likove, ali to više nije TES.
Fico Itekako je i dalje TES. 🙂 Modovi su jako kompleksna tema zbog spektra stvari koje obuhvaćaju. Zato ima vanilla/lore-friendly modova te onih koji to nisu.
ikral chono Ako sve igre osim Cyberpunka normalno rade, onda valjda nije. Uglavnom, meni je bitno da poprave, a kako će radit to bumo vidli. Možda danas bacim snimku za usporedbu.
doctorfreak Poanta je da se samo mora staviti play disk i skinut ps5 verzija igre...ako se stavi orvo data disk onda krece skidat ps4 verziju igru. To je prvi problem koji nije dobro objašnjen. A drugi je što nemres igrat ako je disk verzija iz drukcije regije od psn računa.
Miro Evo upalio malo, graficki jako lose, sa ray tracingom ukljucenim neigrivo. Posto su smradovi i da valja igra nebi im lipe dao.
Fico Pokrenuo sam jučer i dok je fino vidjeti tu i tamo detalje koje nudi RT Mode, jednostavno na PS5 nije tolika razlika da se isplati žrtvovati 60 FPS-a.
ibor4you Kupio digitalno. Fućka mi se za RT, samo da dela kak spada. Znači, samo performance me zanima, ništa drugo.
renda ibor4you radi super, nema bugova(meni, zasad) i izgleda jako dobro. Ima puno pjesaka, vozila, ma sve je puno bolje.
TITANXIS Nekima ne štima i dalje a nekima je dobro, bolje nek prije i kaj na kraju onda reći? Jel Cyberpunk postal Feniks i izdigao se iz pepela ili je to ipak promašeni slučaj?