renda Sačekaj next gen patch, ako je iti malo sličan onome na PC inat ćeš dosta dobro iskustvo!

renda Ma bude, možda bez RT ali bude, jer igra bez RT se izvodi sasvim solidno (+100 FPS sa very high postavkama) na jednoj 2080S koja kad se sve zbroji i oduzme nije toliko jača od PS5.

Na PC-u je igra fenomenalna, ako imaš dobar hardver. Dobar osmerojezgreni proc i dbru nvida RT/DLSS grafu. Zvuk je izvrstan, vizule su bolesno dobre, glavne i sporedne misije su zanimljive i različite, napucavanje vrlo dobro, vožnja traži navikavanje i nije baš nešto dobra, ali kada se navikneš zaboraviš lagano na istu. Likovi su zanimljivi, trajnost solidna, atmosfera jako dobra, priča zanimljiva, više različitih završetaka i jedan prilično težak za uhvatiti. Bitno je od ove igre ne očekivati GTA niti ju igrati kao takvu, i to je to 😃 Po meni čista devetka zbog poneke mane nije remek djelo poput RDR 2 npr. Ali pričekamo ekspanziju i još poneko peglanje...možda ocjena naraste na 95/100 😃

Ja sam ju malo isprobao, svaki put kada izbace nnovi patch, i toliko me iritiraju neke stvari, da je to nemoguce.. Igram na ps5, i cekam next gen update 🙂

8 dana kasnije
    9 dana kasnije

CDPR keeps fiddling at the edges of Cyberpunk's doomed world

Just how realistic it is to expect 'better entertainment' from Cyberpunk 2077 is the elephant in the room, however. Each patch comes with voluminous notes and fixes an absolute tonne of bugs and performance issues, but under each announcement and on the CDPR forums you'll see players asking in vain for more substantial changes: improved NPC AI across the many different varieties, more interactive elements in the world, the 'opening up' of closed stores and other buildings.

It's all stuff that, at this moment in time, seems like a bit of a pipe dream, and it's highly questionable whether Cyberpunk 2077 will ever be a fundamentally different experience from what it is now.

Nadaju se uzalud, igra bude ostala kakva je, popeglali budu kaj se da, i to je to, nema izmisljanja tople vode i dodavanja kojekakvih novih gameplay elemenata, znaju i sami da imaju kaj imaju, a to je nist jebiga

Joj prolistaj temu i procitaj, neda mi se po stoti put fakat

Renda nemoj biti hejter što je igra smeće na PS4.

renda pa napiši u par rečenica. Da li si ju odigrao za početak?

Igra je smeće svugdje.

To što par stvari radi izuzetno dobro ne znaći da nije smeće.

Pa generalno je prihvaćeno da je dobra igra zar ne? Nešto kao što bi bio koji noviji Fallout ali sa bugovima koji mogu biti sve od smetnje do većih problema na base PS4 (gdje i nije baš toliko neigrivo po meni). Igru je potkopala vlastita firma s PR-om i suludi hype, ne i njezine stvarne vrijednosti ili nedostatak istih po meni.

prayer pa ista je na svim platformama, samo je graficki sjebana na ps4, ne rqdi se samo o grafici, daj milion put smo to presli

krpa Pa generalno je prihvaćeno da je dobra igra zar ne?

Nope. Generalno je prihvaćeno da su pokrali igrače koji su kupili igru na temelju neispunjenih obećanja i drugih laži. Generalno je prihvaćeno da je igra tehničko rasulo i da nakon sedam mjeseci patcheva nije popravljeno ama baš ništa. Generalno je prihvaćeno da je gameplay toliko banalan i broken, da je igra na granici neigrive, a niti se ne trude bilo što promijeniti po tom pitanju.

Kao prvo nije pokopan

krpa nije pokopana jer zaradili su fenomenalno i izlazi DLC. Svako malo se piše o istoj i sl. Napravili su nekoliko velikih grešaka.

1. igra je izašla u beti...ali ni prva ni zadnja, kome nije žurba veliku većinu igara treba krenuti igrati mjesecima od izlaska.
                2. nisu trebali izbaciti igru za stare konzole i lagati da je igriva na njima.
                  Sve ostalo samo pohvale, igra je jako dobra.

renda Molim te prestani širiti svoju negativu, nikome to nije potrebno. Pusti ljude na miru.

Kakva negativa, kome sam se ja posebno obratil?😂 o cemu ti