chono Steta sto nemogu svi odigrati PC verziju i ubaciti koji mod za likove i slicno. Evo par screensa od kolega sa Steama. Sve ingame uz modove za likove i obleke. Osim za Jackiea, on je vanilla. Likovi su stvarno fantasticni. Hover na sliku za veci prikaz i vise detalja:
weky chono Steta sto nemogu svi odigrati PC verziju i ubaciti koji mod za likove i slicno. Evo par screensa od kolega sa Steama. Sve ingame uz modove za likove i obleke. Osim za Jackiea, on je vanilla. Onda to više nije ta igra. I TES je imao gomilu modova za likove, ali to više nije TES.
prayer Koliko god ona loša ili dobra igra bila jedini što se može reći da je za sada jedina prava "next gen" igra. Niti jedan screen koji si stavio nije pre renderan već čisti ingame. Jbt igram Dying Light 2 i po bugovima i grafici je Cyberpunk Mona Lisa naspram DL2.
chono prayer da je igra dovrsena bila bi pravi next gen. Znam da su ove slike legit po ovoj drugoj, jer ovo je moj SS jos sa starog monitora: Sad moram stavit download da probam na novom ekranu i malo se igrat u photomodeu.
Fico Itekako je i dalje TES. 🙂 Modovi su jako kompleksna tema zbog spektra stvari koje obuhvaćaju. Zato ima vanilla/lore-friendly modova te onih koji to nisu.
ikral chono Ako sve igre osim Cyberpunka normalno rade, onda valjda nije. Uglavnom, meni je bitno da poprave, a kako će radit to bumo vidli. Možda danas bacim snimku za usporedbu.
doctorfreak Poanta je da se samo mora staviti play disk i skinut ps5 verzija igre...ako se stavi orvo data disk onda krece skidat ps4 verziju igru. To je prvi problem koji nije dobro objašnjen. A drugi je što nemres igrat ako je disk verzija iz drukcije regije od psn računa.
Miro Evo upalio malo, graficki jako lose, sa ray tracingom ukljucenim neigrivo. Posto su smradovi i da valja igra nebi im lipe dao.
Fico Pokrenuo sam jučer i dok je fino vidjeti tu i tamo detalje koje nudi RT Mode, jednostavno na PS5 nije tolika razlika da se isplati žrtvovati 60 FPS-a.