Prije deset sati sam prešao igru i toliko toga dobrog u smislu priče, Johnnya i odličnih misija sam doživio da vas molim koji ste prešli igru da se vratite igri, jer ima toga još gro! Ja sam toliko zaljubljen u igru da sam sinoć proveo sedam sati u komadu u igri. Jedva čekam NG+ i da vidim taj famozni MEGA update. Igra kao stvorena za NG+
Cyberpunk 2077
Cole nitko nije ni osporavao pricu, jer kad se vratim Cyberu, jos uvijek se sjecam likova, radnje i dobrih zapleta. Problem je nacin na koji dodes do njenog kraja i treba pregrmit sve ono izmedu... Jebe se nekome za pricu kad mu se igra rusi, ne ucitaju se likovi, dobije gamebreaking bug i slicno. Ovdje smo vecinom starija populacija gamera i nitko nema vremena za ta sranja, a malo nas igra na PCu.
Ma ne opterećujem se nimalo s bugovima, jer ih ja u PC verziji stvarno malo sam imao. Ide ovih dana recenzija pa napišem sve...
- Uređivano
Cole nisi imao clipinga, stuck animacija, zapinjanja i ostalih divota? Pa svaka misija ih ima, jednostavno ih ne mozes falit.
Osim toga na svakom koraku imas izrezan sadrzaj. Fale RPG statsi (koji actually rade), fali water system, Pacifica je placeholder, sustav prometa, AI, podzemna, policija, pjesaci, brodovi, busevi, sadrzaj u barovima, animacije glavnog lika, ponekad broken sustav kolizije auta.... Da se ne ponavljam, jer toliko toga nedostaje, da ponekad i zaboravim nesto sa liste.
Night City - najljepsi mrtav grad u igrama. Tamo nista ne djeluje uvjerljivo, jer ti sama esencija onoga sto je kulisa ne valja, promet i ljudi. "Breathing and living system", to je bila najava CDPRa, most believable city in games... Lol! Jedino sto dise u tom trenu sam ja s uzdasima za propustenim potencijalom, a i najzivlja je flora u mom trbuhu od muke sto sam odradio digitalni preorder, jer sam popusio najbolju fake marketinsku kampanju u povijesti ove industrije.
- Uređivano
I Combat je totalno broken.
Imaš modove koji rade armor damage, a neprijatelji nemaju armor nego samo više healtha.
Na kasnijim levelima, neprijatelji imaju desetke tisuća healtha, a dmg nekih oružja ili skillova raste nebalansirano i o da imaš situaciju di imaš OP granatu koja ubija 4 neprijatelja, a tebi radi nikakav damage, a na zadnjim levelima neprijatelje ne oštećuje skoro ni malo, a tebe one shota, ak slučajno budeš preblizu zato jer neprijatelji imaju 30000 hp, a tebi je max 350 il kolko već.
- Uređivano
wooddiebone to sam obuhvatio broken RPG statsima doslovno imas samo dps i armor. Ostalo je sminka. Zaboravio sam i da uopce nema kustomizacije lika, jer je ne vidis kako je obecano. Nisu ni ubacili kustomizaciju auta, kao neceg sto zaista mozes vidjeti. Tako da prakticki upravljas vrlo clunky Half Life likom, odnosno kamerom, u igri koja je najavljivana kao RPG generacije, a izmjenu opisa je dobila prije launcha u akcijska fps avantura, sto god to njima znacilo
EDIT sjetio se jos par stvari koje su obecane:
- nedostaje kompletno jedan skill tree
- nema frakcija i bandi koje reagiraju na nase radnje i street cred
- nas stan je beskoristan
- kustomizacija oruzja
- third person view u cutscenama
- cyberspace? Gdje je taj dio van questova?
- dublji sustav hakiranja
- npc daily rutine? Osim peraca stakla, nema niceg, apsolutno niceg
Konačno cu sutra otpakirati PS4 verziju.
https://exputer.com/news/games/cyberpunk-demo-ps5-xbox-series/
Fuck triba sam uzet igru kad je bila na popustu
[deleted]
- Uređivano
Sad se isplati ubost ps4 verziju za 150-200 kn
(ako ovaj upgrade ne bude fail)
Jel se zna kaj će uključivat trial?
Ako je samo uvodni dio onda će ljudi kupovat.
A uvodni dio je jedini dio ove igre koji radi.
wooddiebone tako je, prologue je jedini dio igre koji radi i koji pokazuje sto je CP77 trebao biti
- Uređivano
Prologue je trebao biti igrivi uvod. Oni su u igri napravili recap animaciju. Da, može se reći da taj uvod jedini funkcionira.
Na treningu sam pa ne pratim, ima datuma ili ne?
Puno priče na lošem engleskom...dajte više ps5 update...