Fico
Ne trebaš odmah napadat. Raspravljamo.
Ja prije svega smatram da nije korektno isticati PC verziju kao superiornu ili po bilo čemu bolju jer su sve verzije igre identične.
Imali smo u prošlosti različite igre za raličite platforme, pogotovo pri prelazu generacije, gdje su nedostajale značajke na starijoj generaciji, poput Shafow of Mordor ili Battlefield 4. Zbog odluke izdavača je nekad čak i PC bio zakinut, npr. u slučaju Fife. Ovdje to nije slučaj, sve su verzije iste i čisto je trolanje taj elitizam od strane PC igrača koji toleriraš jer imaš dvostruka mjerila, a ne objektivnost.
Kad pišem da je PC verzija daleko najgora, mislim to. Woodie se žali da mu igra ne radi kako treba i jedino mu je savjetovano da igra nije optimizirana za Intel i nek nabavi AMD. Dev koji se hvali da mu je PC prioritetna platforma, jednostavno je ignorirao 70% tog tržišta jer im je igra optimizirana za konkurentni proizvod. Suludo.
Nadalje, baš je jeftino trolanje i kad PC igrači pišu da igra nije trebala izaći na last genu zbog sporog procesora i koje čega, ignorirajući pritom da su nedavno izašle igre poput Ghost of Tsushima, RDR 2, Valhalla i druge open world igre odličnih performansi, a jednako kompleksne, ako ne i puno kompleksnije. Stoga nije hardver nikakav problem, već nedostatak znanja i iskustva developera. Isključivo njihova krivica, propust, nezalaganje, lažno oglašavanje...
Kad kažem da je verzija najgora za PC, referiram se da je PC gamer pisao da je igra rasulo i nakon svih patcheva od više stotina gigabajta, te da je 9 od 10 filmića i prijava bugova na Redditu upravo iz PC verzije, koja ima takve sulude bugove da ih je bez clipa nemoguće prepričati. Zbog toga je i trolanje kad netko piše da u 100+ sati igre nije naletio na niti jedan bug ili glitch i da nije znao o čemu drugi govore. Dovoljno je nekoliko minuta u igri da se vidi kakvo je igra tehničko rasulo.
Kako piše Deadwalker, nije neigrivo, igrali smo mi sve i svašta, ali je definitivno nedovršeno, na svim platformama jednako.