chono7
Da je ovu igru izbacio - EA, Activiosion itd, nebi bila bitna ni radnja, ni likovi ni niÅ”ta! Bilo bi bitno da su izbacili nedovrÅ”eno smeÄe!
Nebitno za radnju i likove, za Å”ta sam rekao da su super i odliÄno napravljeno, nego za stanje igre!
Kupio, igro, i kada vidiÅ” da osim glavne priÄe fali 90% toga se zapÄitaÅ” koji su kurac radili cca 5 godina!
I za mene veliko govno i sranje --- Äisti bordelands skupljanja oružja i obleke!!!
Umjesto da idu na neki RPG "realizam" Äir, Å”ta im je bio i cilj - da se ufuraÅ” iz prvog lica u tog lika, oni meni za svake tri minute bacaju nove piÅ”toljr kao Å”ta je npr radio AC: Odiseja
U vražijem Witcheru si imo one armore koje si mogo ganjant ako ti se dalo i obuÄ Geralta u najbolji armor koji se tebi sviÄa, ovdje ubace randomizaciju!
Valhlla ima bolje to odraÄeno.
Koliko me god igra oduÅ”evila po pitanju priÄe i likova te interakcije u GLAVNOJ priÄi, jako mi je krivo Å”ta nisam napravio refund!
CDPR se je osramotio da se iz EA smiju i guŔtaju!
Ako Äe im recimo sa ovog foruma ijedan Älan vjerovat za sljedeÄu igru da Äe izaÄi tip top onda zapali sve!