Deadwalker jesi stavio dva posebna izlaza iz PSUa i svaki u jedan utor u grafi?
Cyberpunk 2077
chono7 FE Edition ima jedan 12-pinski utor za kojeg koristim njihov kabel u koji stavljam 8-pinski.
Odavno nisam igrao igru sa zabavnijim i zaraznijim gameplayem. Jos od Diabla. Igra je toliko zabavna i zarazna da je to nevjerojatno. Na 50 sati sam. Glavnu pricu sam totalno zanemario, zadnih 30-ak sati samo rjesavam sporedne aktivnosti, gradim lika....imam osjecaj da sam tek krenuo igrati...prezarazno
Još jedna video recenzija koja se čekala:
@Deadwalker - možda će te zanimati, ima usporedbi s Death Strandingom.
Zero a da ti zaigras ovo, pa komentiras? inace imas posebnu temu za "recenzije": https://forum.ffa.hr/d/19006-o-cyberpunk-recenzijama-patchevima-i-tehnickoj-strani-igre/
Nema trunka satire u tome.
Ova reca zasluzuje posebnu temu kolko je on spot
Izašao 1.06 update
U ova dva tjedna, igra je imala preko 100 GB patcheva.
- Uređivano
@Zero kakva ti je igra?
@weky "hotfix" i nisu to updatei, to sada dobijamo base game file, ono sto fali
Hotfix 1.06 is available on PC and consoles! Here is the full list of changes:
Quests
Dum Dum will no longer go missing from Totentanz entrance during Second Conflict.
Console-specific
Improved memory management and stability, resulting in fewer crashes.
PC-specific
Removed the 8 MB save file size limit. Note: this won’t fix save files corrupted before the update.
- Uređivano
vorning: nemoj gledati ako si ne želiš spoilati legendary quickhack skillove, just Saiyan.
usput se vidi i to kako pucam. samo da se zna da vam ne spoilam kako se puca.
fensi rasturi svaku igru na atome
- Uređivano
Deadwalker ma gledam te youtubere how to be immortal kao lik napuca 3000 armora na level 1 gdje ti neprijatelji ne rade praktički dmg i onda kao ISUSE IMMORTAL SAM. ja brate imam 3200 dođe mi pandur probuši mi bulju kao da sam ementaler u mikrovalnoj usred pakla. neprijatelji isto rastu. Treba naći načina kako demolirat boga oca isusa jbga
a pazi nemam 1 pasivni za gun dmg, 18 tech 20 int
Zero mislim da je ovaj recenzija najbolja kombinacija bugova i glitcheva što sam ikada vidio u jednom videu
fensisuperstar
dobro, ti si i Divinity 2 rastavio na proste faktore, ovo je obično tražanje zabave pored mutavog AI-a
- Uređivano
Deadwalker
da da. looney tunes tactics
uzmes torbicu i telekinezom ju dodas neprijatelju:"hvataj Slavko!"
Neprijatelj Slavko:"A nisi trebao"
Neprijatelj Slavko ne zna da je u torbici samo dvadeset i pet tona bačvi.
Neprijatelj Slavko sad ima rupu u plućima.
a man's gotta do what a man's gotta do!
Kak ti cyberpunk lijepo vizualnim putem objasni da je netko umro u autu
wooddiebone zanimljivo. Ovo mi izgleda kao neki cut content jer se u videu nalazi item quest item kojeg ja recimo već posjedujem.