Zero kao na primjer? Sad me cisto zanima. Na koliko si sati igranja, jesi prosao uvod?

Kad smo vec kod gameplaya i varijacija istog. Mislim da bi malo pojedinci trebali prouciti sto ova igra nudi. Neke druge su se uzdizale u nebesa zbog flowa, a ovo je next level. Jer ima visestrukih kombinacija. Rapsodija gameplaya:

chono7 Referiram se na video s usporedbom između dvije spomenute igre koji je linkao Flip, u kojem je vidljivo da GTA V neke pojedinosti odrađuje bolje. Ne govorim o priči ili dijelovima igre koji su poznati samo onima koji igraju (osim ako ne gledaju veći dio igre na YT, što zapravo vjerujem da ima i takvih, baš kao u slučaju npr. TLOU2), jer trenutno ne igram CP2077, jel.

Zero sad bi ja trebao biti bezobrazan poput tebe, pa ismijavati kako si to gledao na youtubeu. Medutim, necu, jer nisam takav.
      I dalje ne mozes usporedivati, mislim mozes, ali nema smisla. Gta cijeli svoj gameplay bazira na kaosu i svi ti detalji uredno pristaju i potrebni su u njemu. Rockstar cesto zabrije i ode u krajnosti, te zanemari neki drugi dio, konkretno sam gameplay.
      Cyber ima cetiri glavna problema odnosno manjak fokusa na detaljima. Prvo voda je broken, ne postoji nikakav sustav za nju, nalazi se u igri samo da je tamo. Drugo policija ista stvar, odnosno taj AI treba popraviti, trece auti moraju imati triggere za prepreke i cetvrto ne treba bas da pjesaci odrade U turn nakon 10 koraka.
      Samo, treba odigrati desetak sati barem i vidjeti o cemu se radi.

RT max, DLSS balansed+nvidia sharpening

Pa da ali CB77 je FPS RPG.
      Znači sasvim drugačiji tip igre.

Auti ovdje nisu glavna stavka ali su podržani da se tako izrazimo.
      Zato nema i netreba imati detalja oko toga.

Drugo, voda.
      Voda je također nebitna i zato nisu trošili vrijeme na interakciju, ako nema misija na njoj ili u njoj čemu?
      Slično je i u Watch Dogsima.
      Nećemo to uzimati kao zamjerku.

Policija i A.I. pješaka?
      Ok tu možemo popričati, vidi se nedovršenost.

Ostalo koliko sam gledao bude na zavidnoj razini.
      Bugova i glitcheva ima svaka igra, samo su ovdje na tapeti radi svega oko izlaska.

pravednik
        Auti i saobracaj apsolutno trebaju dorade.
        To sto je RPG nema veze.
        Grad je ovde jedan od glavnih "likova" i kola su svuda....samo sto se cesto ponasaju retardirano.
        Interakcija sa vodom izgleda jadno, i ako to nije naj bitnija stavka svakako bi bilo fino poraditi na istoj.
        Mi ovde pricamo o imerziji a ima tolko stvari koje je spustaju.
        S druge strane ima puno stvari koje pridonose istoj.
        Samo neka oni polako peglaju.

Kad već inzistirate na usporedbama evo jedne, GTA V je koštao 265 miliona $a cyberpunk 330 miliona $. Jednostavno ludo jedno i drugo, nevjerojatno.

evo detalja grada. Imas dojam 3d prostora u stanovima, a svjetla se pale i gase kako prolazi vrijeme

1 / 2

savefile mi je na 6 mb
        znači imam još 2 megabajta prije nego mi se korupta
        :<

EDIT: save file mi je na 5.08 mb. Znači ako dilitam iteme kao smeće smanji mi se file
        izgleda da ako kraftate iteme za pare morate prodavati na onim sell stanicama ako ne zelite da se save file poveća bolesno.

Vidio danas to za save fileove i ono, wtf!? I još CDPR mrtav hladan kaže da pazimo na broj itema i da će u budućnosti MOŽDA povećati veličinu save filea. Koji kraljevi.

Koliko spolilera ste poljepili u ovoj temi zadnjih tri dana, vi niste JEBENO normalni!!

Pogotovo Fenski kuratotor, šta god nađe od opreme skrinšota!!

WTFQ!!!!????

Ubijaš ljude, svako oružje, svako sranje ti tu "skinšotaš"

Koji kurac vam je?

Bez uvrijede, valjda si mod, ali stari moj, pokazo si mi sve šta postoji u ovjoj igri!!

Daj se skuliraj malo!

chono7 naprave 2 špricanja sprejom, zatim 2 koraka naprijed, vrate se i opet naprave na istom mjestu 2 ista špricanja sprejom.

Deadwalker pa da 😂 a slika ista i to sam promatrao prije i nakon ulaska u bar

chono7
              Vidis kako te pogledao kad si slikao.
              Tipa : "jebo sebe recice nekom".

doktor1 Isus mrtvi vas jebo

sad ću ti to reći prvi i zadni put. nitko ti nije spoilao priču, većina itema koji su stavljeni se mogu kupit kod vendora.
              ti si prije prije 8 dana zalijepio sliku legendary armor implanta. Eto čisto reda radi ja njega nisam nigdje još vidio.
              Jesam ti ja ili netko drugi prije 8 dana trebao Isusa mrtvog spominjati? Jel to normalno ponašanje forumaša?

doktor1 Bez uvrijede, valjda si mod, ali stari moj, pokazo si mi sve šta postoji u ovjoj igri!!

Bez uvrede, imaš pravo. Ja sam mod i sad bi te trebao upozorit ili kaznit radi govora mržnje ako ćemo tako.
              Po pravilima ovog foruma vrijeđanje na nacionalnoj , rasnoj i vjerskoj osnovi je nedopustivo.
              Jedini koji se treba skulirati si ti. do sad nisi radio nikakve gluposti i molio bih te da se instant revertaš na prošli "patch".

Nemoj vrijeđati ili omalovažavati ljude radi nečega što si i ti sam radio. Uncool bro uncool.