Za sve vas PC igrace ovdje. Ako zelite dobiti veliki fps boost, onda stavite:

1. Cascaded shadow range na low
  2. Cascaded shadow resolution na low
  3. ako imate 4 core CPU, onda i NPC density na medium

Znači, ja sam krenuo iz početka jer sam nekako bzvze prvi put odigro prologue i mogu potvrditi da sada imam totalno drugačiji rasplet u jednom questu; prilikom jednog razgovora sam napravio nešto drugo naspram prvi put i dobio sam boss bitku gdje je prvi put nije bilo, nego sam dvojci samo prostjelio glavu.
    Ovo je slika; tu sam prvi put samo prošeto, a sada ne.

doktor1 Taj quest je odličan primjer razgranate radnje.

Jesi oslobodio Bricka, bivšeg vođu bande? 🙂

Za sada me oduševio Dirty Biz sidequest.

Zaboravio sam se vratit po njega hahaha
      Ko ga yebe 😄

Kakav prokleto dobar quest!!!

​​​​​​​

Znači vožnja je 10/10.
      Body roll, simulacija kočenja, ponašanje automobila pod ručnom, pa u brzini - fantastičan posao!
      Sudari i kolizija s drugim vozilima i semaforima i ostalim destruktivnim materijalima je van svake pameti - brutalno!!!

Samo na ovoj slici u side misiji, kako je auto izrokan i kako se nagnuo usljed naglog skretanja!

Igra je čole/10 ETO. 

Ispljunuo sam si kavu skoro po tipkovnici; jebem ti sve, zval me Dino Dinović; išli smo u osnovnjak skupa...

​​​​​​​😃

Baš sam za novi OS dao 15000...
        Vidim da legendary Integumentary plug za 200 armora košta 15000

Dakle, ako želiš opakog lika, moraš zarađivat tako da rješavaš gigove šta ti daju fixeri...

Cole
        Sudari su blagi uzas, barem meni.
        Vozim motor udaram u sve i svasta.
        Odbijam se ko loptica.
        Cesto letim sve sa motorm preko ograda I automobila koji se razjebavaju a ja ko da Sam preskocio preko njih

Mrzim motore u ovakvim igrama. Iz dubine duše. zabranio bi ih.
          Nikada, ama baš nikad ih ne vozim; niti u GTA, niti u WD, niti u Cyerpunku

AbelKOsMos

Nisam vozio motore, tako da ne mogu komentirat...
          Jedan feeling mi je posebno dobar sada kada se otključala igra; naime u igrama kad imamo te main misije i sidequestove i još hrpu toga sporednoga, sve mi u većini igara djeluje okej, istražit ću sve naravno, ali iako me ne smeta bude dosta generično, e ovdje mi to apsolutno nije slučaj. Tu mi cijeli taj svijet djeluje živo i opipljivo i baš nimalo nemam osjećaj da igram nekakav koncept igre kakav sam već tisuću puta probao. Baš jeben feeling. 

Pa jednostavno su mi ti sidequestovi i sporedne aktivnosti drugačije, prirodnije, futurističko remek djelo.

30-ak sati na hard težini, 18. level i nema nimalo frustracija zasad, tu i tamo zalomi se neki bug ali sve u svemu top. Relativno lagano također. Imam epski shotgun i LMG te jedan brutalan pištolj sa scopeom i 630 damage (za usporedbu, sva ostala oružja vrte se oko 200). Samo uletim u prostoriju i ko Clint Eastwood revolveraški ih poskidam, baš je gušt. 😂

Murja zna malo živcirati jedino, evo njih sam se sjetio sad kad ste se raspisali. Dovukao sam bandu do skupine murjaka, ovi pucaju a murja ništa, sve dok ja ne izvučem pištolj i odmah udare po meni skupa s banditima. Jednom sam spasio policajca od njih petero koji su ga zarobili i on mene krenuo pucati, svašta vidjeh 😂

renda

ja bi reko neki primjer ali je spoiler...
            Mislim dosta veliki...

Cole
            Iskreno ni auto voznja nije nesto jebacka, s obzirom da se penjem po zidovima.
            Preferiram bajk ipak 🙂
            Nego, jel ima neko problem sa recimo "popin-om".
            Nije da teksture treba da se ucitaju (tipa kao kod nekih igara kad ucita auto ali je onako musav bez tekstura) vec vise dok se vozim (pa i setam) bas primecujem kako ispred mene iskacu detalji, predmeti, znakovi I slicna sranja.
            Ne bas ispred mene 🙂 ali uocljivo je.

Policija je jedan od velikih problema u igri.

S jedne strane ako si u autu, možeš zaboravit da postoji.

Sa druge, ako si pješice možeš se pomirit sa smrću, ako ne želiš sprintat kilometar i odreći se svega zanimljivog kaj se nalazi tamo di si bio.
            Ako ih ubiješ sve oko sebe, spawnaju se doslovno iza leđa, čak ne niti negdje iza ugla pa da izgleda kao da dolaze negdje izvan minimape.
            Ubijem u stealthu jednog murjaka, iza njega nije bilo nikog osim mene, nakon što sam ga ubio, iza mene 6 policajaca i pucaju po meni.

Malo mi teško pada da su to odradili tak amaterski kad su imali Mafiju koja je to odradila kak spada prije skoro 20 godina.

Nema upozorenja, nema ništa, murajku ako se približiš previše ili slučajno počneš pucati milisekundu nakon što oni odluče da je taj fajt u kojem im pomažeš gotov, i nema, svi na tebi i ako nemaš neki save netom prije toga, uništio si si idućih 5 minuta igre

wooddiebone

Možda nisu htjeli da se ne ubijaju braindead civili i zato spawnaju policiju... hahaha

Mislim da bi to mogli i fixat; da potpuno isključe ako sa time samo ne žele zaštiti NPCovce.

Ali da, nevjerovatno kako su to plitko i niakko odradili.
              Uz takav gameplay, story, upgrade oni naprave to!

Cole Noć je duga. Vraćam poziciju. 🤣

Garrus_V

Ne pitaj. Čitam sve, promatram svijet. Gubim vrijeme na najbanalnijim stvarima...

hahaha ma sve pet, samo cini mi se da taj street cred ko lud raste kad rjesavas sporedne stvari

Garrus_V Ma nece rec al 17h su izgubili na bugove 😃

Svaka cast momci, ponosim se vama. Da je sve kak spada ja bi imao jedno 50 sad.

foggy Jednog dana kad fixaju i budeš. Ovo je igra koja od kežualaca čini Foggy maratonce, a od tebe se i bojim što će napraviti.

Fico Mene vise strah sto cu ja od te igre napravit. Jedva cekam 2022.

Garrus_V

Ma jedva da sam dvije side misije pokrenuo, sad ću počet, baš se vozim gradom, slušam glazbu, pomažem murji u riješavanju krajma i tako. Sati lete jebote. Gle ti ovu predivnoću. Super mi je na ovom videu kako metci se odbijaju, samo šteta što destrukcija nije otišla još korak dalje na ovakve sitnice. Makar je jako dobra destrukcija u igri, pogotovo automobila. Oružja su fantastična! Zvukovi istih isto bolesno dobro...

Sudeci po ovome reviewovi su cisti garbage, a igra je jedna velika laz sto i sam uvidjam nakon 20 sati, i jos sam i ja ovo naletel, a nisam ni znal za to, ali kak igram sve izlazi na vidjelo, velika steta, skoro pa No Man’s Sky spika

TL;DR Game was marketed the last two years an RPG that includes content thats no longer in the game, they have suddenly started calling it an 'Action-Adventure' game and scrubbed 'RPG' from many of their marketing material. This is incredibly misleading.

If you go back and look at the marketing starting in 2018, not only did CDPR heavily market this game as an RPG, but there are also a number of features removed/missing. I would like to go back and find the interviews but CDPR themselves hyped this game up as being a better and more deep RPG and narrative experience than the Witcher.

Some missing features include:

Cut Spider bot gameplay

Cut Techie skill tree

Wall Running

Cut Apartment and car customization

Cut subway (now just fast travel with loading screen)

Cut wardrobe, now it all happens in inventory

No haircuts or visible customizable body augmentations

Just to name a few.

If you look at the marketing materials from the past couple months you might notice that the word “RPG” was almost flat out removed from the messaging despite them referring to the game as such up until a couple of months ago. On CP2077’s own launch trailer on YouTube, Twitter bio, etc. you can see that they're now calling Cyberpunk 2077 as an "Open world action-adventure game".

This wouldn’t be such an issue had CDPR made that very clear years ago. But instead they quietly scrubbed the word from their messaging, dumbed down RPG mechanics, made dialogue options more limited than before, and instead we have this weird mish-mash of poorly fleshed out GTA and Borderlands-esque gameplay mechanics while also attempting to be an RPG. Even though they continued to market RPG mechanics and other cut content that didn't make it into the game.

I have no idea what this game is trying to be, but an evolution of what made The Witcher 3 so praised? I don’t think so. Many of us came into this game expecting an RPG similar in quality to the Witcher 3 - I don’t know about you but that was my only real expectation and that is absolutely not what we got. So much of the marketing over the past 2 years does not reflect the current state of this game at all, and I’m not just referring to bugs. I bought this game because it was supposed to be an RPG, not an action game.

Now what? Can we even consider this an RPG? Is it trying to be one or something else? Does that mean we can no longer compare it previous RPGs when critiquing? Have we been mislead?

CDPR has completely pulled a bait and switch here.

Onak boli me patka 😁

Ja sam totalno ljubomoran na vas s 25+ satnicom. Zbog posla i svega nema jebene šanse da izdvojim toliko vremena za igranje, a igra prokleto vuče. Ok, tehnički je još totalno neispolirana, ima nekih glupo riješenih stvari u njoj, no svijet kojeg su stvorili je nešto presavršeno.

Svako malo šaljem burazu screenshotove uz reference na Blade Runnera. Moja savršeno nesavršena igra.

Pa ne bi te trebala jer takve stvari se ne bi smjele desavat, ti si sad opcinjen sa vizualima i zvukom, da totalno ne vidis problem oko cijele situacije sa ovom igrom i kak je sve shady handlano

renda kad upališ igru i kad osjetiš tu atmosferu iz prve ruke zbilja ništa drugo nije bitno. Ovoliko mesa nije približno imala niti jedna igra do sada. Vrhunac tehničkog dostignuća i svega viđeno. Kad se sve zbroji i oduzme na kraju čak i zažmiriš na bugove i gkitcheve jer i mog kuta stajališta kao PC igrač unatoč svim manama developeri zaslužuju svaku pohvalu za PC verziju. A još kad budu modovi došli... Igri neće biti kraja. Ne znam kada me zadnji put toliko očarala igra.

Deadwalker

nezz, ja to ne vidim u doslovno ni jednom segmentu, ali okej, svakom njegovo
                      mislim dobra mi je igra, ali nije mi mindblowing kak mi je witcher bil i ne vidim nist nevidjeno u ovoj igri nit revolucionarno, osobno mi Deus Ex ima bolju atmosferu, mozda mi je tak zbog odvratne vizualne prezentacije, ali sumnjam

renda atmosfera dolazi iz prezentacije. Problem je sto je PC verzija Alpha Centauri, a trenutna konzolaska verzija Pluton. Neusporedivo vizualno.

renda nezz, ja to ne vidim u doslovno ni jednom segmentu

Ako imaš volje, pojasni ovo jer mi nije baš jasno u kojim točno segmentima ova igra nije RPG 🙂