Ako netko želi, ovdje može odabrati ogromnu količinu cyberpunk wallpapera... Fan art, služeni art itd....

Daj nek netko isproba igru na PS5 i javi jesu ispeglali HDR na PS5? Ne želim ovo počet igrat bez HDRa

Flipper zašto ne pričekaš jednostavno PS5 verziju? Imaš sigurno kaj igrati u međuvremenu. Sa time da je gameplay sjajan bolje ti je pričekati superispeglanu next gen verziju nego si rušit imerziju kao što si ljudi ruše na Toster4 i Toster4pro-u. Barem se strpi još slijedeći veliki patch.

Flipper budem ja isprobao sada malo.. ali ja ne igram previse, i cekam ps5 upgrejd

BTW HDR nije rijesen i jos uvijek je u banani..

vozim se sa jednim likom u autu, ženska mu stoji na cesti i frajer ju deleta pod haubu.
    nakon toga se okrene i kaže:"You know V, i feel good!"

Jedan mali detalj koji je pohvala za npceve. Kada cekaju na semaforu i kada ih uhvati crveno u trenutku prelaska pjesackog, potrce preko ceste kako bi stigli na vrijeme.
    Ali imam nekoliko primjera gdje je igra nedovrsena. Sklopim kratki video navecer

Dosta bolje izgleda sa 1.05, vizualno su digli dosta igru i sad vec pocinje licit na nekaj, brijem da je reza sad zakucana na 720p jer mj vise nije muka, sve je cisce i nema vise blura uopce, jos malo patcheva i bide to jebeno

renda ja igram na pro, do sad nekoliko bugova i 1 crash, hdr nije optimiziran, igram s iskljucenim, takoder sam iskljucio sve u graphic settings. Igra se vrti bolje tako i izgleda najbolje moguce trenutno. Apsolutno je u najmanju ruku igriva. Trza jedino u voznji dok se vozim gradom. No to je i ocekivano. Vidjet cu veceras kako se ponasa nakon ovog novog patcha. Btw. Igra mi je fenomenalna vec sad, nadam se da ce je brzo pokrpat, prije svega mislim na performanse i AI, i bar malo graficki

Kako je ženska jebeno napeta. A tek koji dizajn i teksture!

Jako velika razlika, promijeni izgled igre totalno.
        Toliko o pisanju zavidnih da se ray tracing ne isplati.
        Isplati se i nema čovjeka koji nebi igrao tako, bilo na konzoli, bilo na PC-u.
        Problem takvog pisanja često je osobne prirode odnosno lažne utjehe jer nebreš posjedovati nešto iz xx razloga.