Cyberpunk 2077
doktor1 Da na starim konzolama igra izgleda kao taj demo, bilo bi super. Garant bi se bolje izvodilo.
Ne znam kako je vama s novim updateom, no meni nema značajnog poboljšanja u performansama. Međutim, čini mi se da nema pop-ina i ghostinga više što je odlično.
Ma stabilniji je frejmrejt sigurno. Meni uglađenije radi.
Dva klipa; bez radnje i razgovora tj spoilera
Meni na mojim settingsima izgleda bolesno a kamoli vama, SS-ovi su nevjerojatni. Stvarno čudesno lijepa igra i tako šarolika. Što je najbolje, gameplay je jednako čudesan, ako ne i više. Sidequestovi i mini assignmenti su priče za sebe. Skill sistem bogat svime i svačime i jako motivira na daljnje igranje. Akcija sve raznovrsnija i sve bolja što se dalje igra. Hakiranje jednostavno i zabavno. Stealth isto ima svoje draži. Ma ne mogu stati s pohvalama i cijelo vrijeme se u glavi mislim kako je ovo prevazišlo toliko očekivanja i obuzelo mi svo vrijeme. Danas sam od 1 popodne sa manjim pauzama igrao sve dosad i još nisam ugasio. Još uvijek se vrlo nestabilno izvodi kod mene ali jebemu zaboravio sam na to od silnih pozitivnih dojmova. Kakav FPS kad živiš igru.
Previše prometa je na ulicaima
U centru, u industrijskom djelu ne, ali u centru je gužva, haha
Cole igraš sa raytracingom i ti?
Nope, ali i bez njega izgleda fantastično. Planiram nabavit 2080ti iduće godine
Dovoljno ti govori da sam mislio da imaš RTX grafu i ultra settingse, jednostavno prelijepo izgleda igra. Samo da se malo još stabilizira s patchevima i bit će tip top.
Ma i sad je i stvarno uživam uz Gsync i 40-50 FPS-a.
Jebeno mi se sviđa kad idem uzima screenshot kako screen nije statičan nego dinamičan.
Vrh.
Čisti wallpaper
Nemam rijeci... ovo je najljepsa igra koju sam vidio. Tocka
Jebemu u gradu ne mogu izvući više od 40 FPS-a. Mislio sam da je konstantno toliko dok nisam išao provjeravati. Mislim guštiram još uvijek ali dosta lošije mi se izvodi nego što sam mislio. Zadnji patch isto nije baš pomogao. Oh well, stisnut ću zube i nadat se da će koji sljedeći patch pomoći. Uostalom ipak je to 1060 koji valjda ni ne može bolje, ali jbg u drugim igrama se itekako dobro drži. :/
- Uređivano
Morao sam doći na forum i oglasiti se. Dakle, ja sam jedan od onih koji je igru uzeo za PS4 slim, jedan od onih koji bi se trebao žaliti, ali moram priznati da, barem zasada, nakon nekoliko sati igre, nemam razloga.
Naravno da mi igra ne izgleda jednako dobro kao ekipi koja screenshotove pušta s PC-a ovdje, ali jebemu ne izgleda ni kao PS3 igra. Čak me to i najpozitivnije iznenadilo što sam dobio igru koja izgleda lijepo, iako prema natpisima to nisam trebao dobiti. Niti jedna faca se nije zamutila, niti jedna tekstura se nije učitavala mi pred očima, nisam vidio niti jedan pop-in/pop-out i ja u vizualnom smislu, pogotovo nakon isključenja motion blura i film graina, nisam vidio niti jedan problem i reći ću to, izgleda mi sasvim na razini rdr2, horizona, tlou2.
Probleme koje sam iskusio su sljedeći:
Bug da lik uđe u lift kroz zatvorena vrata
Da je jedan common protivnik iz bande bio besmrtan da bi nakon loada checkpointa ipak umro nakon 2 metka
Da mi se crashala igra u trenutku kad je ps prepoznao da je stigao novi patch.
Možda se to promijeni, možda se vratim pojesti svoje riječi, ali ne osjećam se prevareno, nisam doživio ništa gamebreaking, a igram jednu jako zanimljivu igru koja me overwhelmala da ne znam što da radim u njoj.
Na crasheve i navedene bugove se ne mogu žaliti, događa se, ispravit će se, ako već i nije, ali na dvije stvari ipak imam pritužbe. Jedna je jako mali broj npca na određenim područjima (i to je mislim čisto ps4 problem), dok je druga kontrola vožnja.
Sve u svemu, ne vidim razlog zašto bi sačekao i igrao išta drugo trenutno pored ovoga. Doima se kao monumentalna točka na vremenskoj lenti gaminga. Čak i na mom ps4 slimu.
blade manje jebat više forumarit. Pičko
Zašto pobogu 2080Ti?
Nije li kupnja toga sada, onak najgora odluka koju možeš napravit?
3070 uzmi.
- Uređivano
Tko igra na PCu neka ne koristi ingame FPS limitator!
Baš sam se čudio šta je frametime užasan i jutros, ajde da probam lockat FPS preko RTSSa i eto čuda; frametime potpuno stabilan...
Vsync OFF, limit preko RTSSa + Freesync - još fluidnije igra radi
RTSS:
Ingame:
- Uređivano
Imam freesync isti taj monitor i meni je to na 45 fpsa tromo uz upaljen RT+DLSS, naviknut sam na 120 fpsa/hza tak da sam ugasio RT i uz grafiku skoro na max imam u gradu oko 60 fpsa, u zatvorenim prostorima 120+ fpsa i to mi je super, tak da sam se prebaci na 4KTV i upalio 1080p rezu u 120 hza, gamepad i laganini.
Radije fluidna igra nego RT koje je OK, i fino se kuže ta puno bolja osvjetljenja ali ne da mi se igrat na 45 fpsa na otvorenom čak ni povremeno (rtx 3060 ti).
Inače u tri sata igranja nikakve bugove nisam vidio, a igra mi je za sad solidna, valjda će kasnije postati napetija. Nije mi kao HL2, RDR2 , Stalker ili Detah Stranding, za sada kategorija ispod ali još sam debelo na uvodu.
Sterlok u gradu oko 60 fpsa, u zatvorenim prostorima 120+ fpsa
Nemoj jebat da ti je tolka razlika u fpsu
Meni je u zatvorenima komforno na 45, u gradu 35.
Crowd density na max.
- Uređivano
- Uređivano
Ali šta je je, usrali su sa nepostojećim AI-em u vožnji.
To sam skužio i ono, WTF?
Isto tako ne postoji policija koja vozi po ulicama i nema potjera kada napravimo sranje...
DFQ CDPR?
chono7
Ja sam uzeo novog Corsaira samo za to.
3 8-pina ide u 3080 lol.
Taman i ja gotov s prologom nakon 22 sata xD
Epska igra!