chono7 😃 objasnit ću ti ja.
i da možeš imati school of the wolf jaknu do kraja igre i napravit ju da bude legendary ako hoćeš

also:

chono7
Odeš do drop pointa, prodaš po jedan komad svakog crafting materijala i izađeš van.
Onda u isto vrijeme stisneš R za ulaz u drop point i ESC, sve dok ti se ne otvori meni za kupoprodaju, ali sa prozirnom pozadinom.

Onda klikaš do mile volje za buyback i dupliciraš iteme.

Lik na fejsu bio napisao da je u 55 sati sve završio i da je prekratka igra lol. Trenutno sam na 75 h i 38. levelu i još mi je ostalo jedno čitavo veliko područje koje nisam ni pipnuo, a praktički jedino što radim je da hodam od sidequesta do giga i nazad, a s glavnim questom možda nisam ni na polovici. Ako mislite odigravati sve, ne gine vam bar 100-tinjak sati po meni. Definitivno vrlo sadržajna igra što sam, ruku na srce, i očekivao.

Ja sam trenutno na 22h igranja i imam dojam da nisam još ni počeo, lol.
    Budući da igram sve moguće side questove i gigove, valjda će to potrajati preko 100 sati.

na krovu Afterlifea (klub - imate lift) sa double jumpom ima mali crate i unutra sam našao Legendary Crafting recept za oružje.
      znao sam da će mi jumping trebati za neš 😃

Prefora. 😃

Ulovio konačno i kišno jutro, čak je frajer na radiju komentirao vrijeme 😃

Fensi, jednom kad equipas sva tri slota sa legendary oruzja postat ce prezabavno 😃 . Sva imaju neke posebne perkove i većinom sve mete skidaju bez po muke, bio to drone, čovjek ili robot.

krpa Dildo-chan mi je trenutno upgrejdan jedno 15 puta tak da nažalost gubim sve upgrejdove ako ga pretvorim u Leg 🙁
          dignut ću ih eventualno.

fensisuperstar
            Aha kužim. Iskreno ja sam malo upgrejdao oružja jer vrlo brzo nađeš novo koje će imati slične specse. Naravno, jedino ako se ne radi o legendary oružjima.

Deadwalker

TOOOO 😁

Btw, ja sam tek "na početku, 11lvl...
            Nikako da mi vrate moj auto sa popravka.
            I to mi stoji u sidewquestu... Čekaj da bude popravljane bla bla

tko je bio tražio "lijepe krpice" ima u gradu JINGUJI (budem pustio marker) i tu ima "elitne" krpice i dobre modove. Kad kažem dobre modove 😃 mislim na ovako nešto:

1 / 3

😃
            😀
            1 / 2
            isuse već vidim kaj ću radit uskoro ahahha Jinguji se nalazi lijevo od arasaka tower waypointa. odite do arasaka towera otvorite minimapu i stavite pod filter SERVICE Odmah lijevo je JINGUJI

renda

Meni nisu jasni ovi što su prošli igru za 30h, imam dojam da tako ne vidiš ni 10% svega što su napravili.

Odradio danas i misiju sa utrkivanjem (nekakav death rally), fora kao što su bile utrke s konjima u Witcheru.

Deadwalker
              nema jebenog boga da netko može 100% riješit ovu igru za 30 sati. 😃 možda bi mogao da speedrunaš i exploitaš od početka igre.

Kad smo kod toga Legendary Iconic je žute boje. I guess Tier više od Legendary. Nisam znao

Ufff upravo sam potrošio 150000 $ na 2 moda 😃
              100 soma za legendary gorilla arms i jos 50 soma za legendary hacking mod.

Ne znam, meni je RPG tip igre gdje istražuješ svaki kutak svijeta, tražiš najbolje komade opreme na vrhu neke planine / nebodera i upijaš svaki lore zapis kojeg možeš pronaći. Ono, role-play i maksimalna imerzija u igrin svijet. A to uzme vremena 😃

Koja je fora s ovim gig-ovima? Koliko sam skužio, otključavaju se novi kako ti raste street rep. Ima smisla do tjerati do kraja?

U biti nešto kao Witcher contracts. Al bokte level 50 - tek sam level 20, a imam dojam da sam ih već napravio hrpetinu 😃
                Što se tiče side questova, imao sam do sada par stvarno dobrih, no ništa još spektakularno kao bloody baron u Witcheru. Čekam još takve trenutke.