chono7 objasnit ću ti ja.
i da možeš imati school of the wolf jaknu do kraja igre i napravit ju da bude legendary ako hoćeš
also:
chono7 objasnit ću ti ja.
i da možeš imati school of the wolf jaknu do kraja igre i napravit ju da bude legendary ako hoćeš
also:
chono7
Odeš do drop pointa, prodaš po jedan komad svakog crafting materijala i izađeš van.
Onda u isto vrijeme stisneš R za ulaz u drop point i ESC, sve dok ti se ne otvori meni za kupoprodaju, ali sa prozirnom pozadinom.
Onda klikaš do mile volje za buyback i dupliciraš iteme.
wooddiebone to je već exploit
ja sam mu dao legit varijantu.
cheateru
Exploiti su dio igre
Lik na fejsu bio napisao da je u 55 sati sve završio i da je prekratka igra lol. Trenutno sam na 75 h i 38. levelu i još mi je ostalo jedno čitavo veliko područje koje nisam ni pipnuo, a praktički jedino što radim je da hodam od sidequesta do giga i nazad, a s glavnim questom možda nisam ni na polovici. Ako mislite odigravati sve, ne gine vam bar 100-tinjak sati po meni. Definitivno vrlo sadržajna igra što sam, ruku na srce, i očekivao.
Ja sam trenutno na 22h igranja i imam dojam da nisam još ni počeo, lol.
Budući da igram sve moguće side questove i gigove, valjda će to potrajati preko 100 sati.
Fensi, jednom kad equipas sva tri slota sa legendary oruzja postat ce prezabavno . Sva imaju neke posebne perkove i većinom sve mete skidaju bez po muke, bio to drone, čovjek ili robot.
ja na 35, a rijesil 3 main misije u Act 2
krpa Dildo-chan mi je trenutno upgrejdan jedno 15 puta tak da nažalost gubim sve upgrejdove ako ga pretvorim u Leg
dignut ću ih eventualno.
fensisuperstar
Aha kužim. Iskreno ja sam malo upgrejdao oružja jer vrlo brzo nađeš novo koje će imati slične specse. Naravno, jedino ako se ne radi o legendary oružjima.
TOOOO
Btw, ja sam tek "na početku, 11lvl...
Nikako da mi vrate moj auto sa popravka.
I to mi stoji u sidewquestu... Čekaj da bude popravljane bla bla
tko je bio tražio "lijepe krpice" ima u gradu JINGUJI (budem pustio marker) i tu ima "elitne" krpice i dobre modove. Kad kažem dobre modove mislim na ovako nešto:
Meni nisu jasni ovi što su prošli igru za 30h, imam dojam da tako ne vidiš ni 10% svega što su napravili.
Odradio danas i misiju sa utrkivanjem (nekakav death rally), fora kao što su bile utrke s konjima u Witcheru.
Deadwalker
nema jebenog boga da netko može 100% riješit ovu igru za 30 sati. možda bi mogao da speedrunaš i exploitaš od početka igre.
Kad smo kod toga Legendary Iconic je žute boje. I guess Tier više od Legendary. Nisam znao
Ufff upravo sam potrošio 150000 $ na 2 moda
100 soma za legendary gorilla arms i jos 50 soma za legendary hacking mod.
Ne znam, meni je RPG tip igre gdje istražuješ svaki kutak svijeta, tražiš najbolje komade opreme na vrhu neke planine / nebodera i upijaš svaki lore zapis kojeg možeš pronaći. Ono, role-play i maksimalna imerzija u igrin svijet. A to uzme vremena
Koja je fora s ovim gig-ovima? Koliko sam skužio, otključavaju se novi kako ti raste street rep. Ima smisla do tjerati do kraja?
Deadwalker Da. kad imaš level 50 otključavaju ti se novi cyberware kod nekih vendora.
U biti nešto kao Witcher contracts. Al bokte level 50 - tek sam level 20, a imam dojam da sam ih već napravio hrpetinu
Što se tiče side questova, imao sam do sada par stvarno dobrih, no ništa još spektakularno kao bloody baron u Witcheru. Čekam još takve trenutke.