- Uređivano
Cyberpunk 2077
Igra mi je fantastična ali trebalo je to odgoditi, makar konzolaške verzije, ali očito su pare bile važnije. Mene neki bugovi baš nasmiju i nije mi to neki problem ali ovo što se dogodilo na starijim konzolama im nije trebalo, i nikako ne mogu shvatiti da su odlučili igru izdati u takvom stanju. Vjerujem da će se to sve ispraviti sa ažuriranjima jer bi bilo šteta da ljudi odustanu od igranja ove igre.
Rovinj represent
wooddiebone
samo Novigrad bajo moj
Ti si u Witcheru dobio svoj grad. Pusti sad Rovinjane da malo uživaju.
wooddiebone *Rovinjezi
Nego, moram li zaista mijenjati school of the wolf jaknu? Ja bi je upgradeao do kud ide, pa me zanima kako brze nabavljati crafting materijal?
chono7 objasnit ću ti ja.
i da možeš imati school of the wolf jaknu do kraja igre i napravit ju da bude legendary ako hoćeš
also:
- Uređivano
chono7
Odeš do drop pointa, prodaš po jedan komad svakog crafting materijala i izađeš van.
Onda u isto vrijeme stisneš R za ulaz u drop point i ESC, sve dok ti se ne otvori meni za kupoprodaju, ali sa prozirnom pozadinom.
Onda klikaš do mile volje za buyback i dupliciraš iteme.
wooddiebone to je već exploit
ja sam mu dao legit varijantu.
cheateru
Exploiti su dio igre
Lik na fejsu bio napisao da je u 55 sati sve završio i da je prekratka igra lol. Trenutno sam na 75 h i 38. levelu i još mi je ostalo jedno čitavo veliko područje koje nisam ni pipnuo, a praktički jedino što radim je da hodam od sidequesta do giga i nazad, a s glavnim questom možda nisam ni na polovici. Ako mislite odigravati sve, ne gine vam bar 100-tinjak sati po meni. Definitivno vrlo sadržajna igra što sam, ruku na srce, i očekivao.
Ja sam trenutno na 22h igranja i imam dojam da nisam još ni počeo, lol.
Budući da igram sve moguće side questove i gigove, valjda će to potrajati preko 100 sati.
Fensi, jednom kad equipas sva tri slota sa legendary oruzja postat ce prezabavno . Sva imaju neke posebne perkove i većinom sve mete skidaju bez po muke, bio to drone, čovjek ili robot.
ja na 35, a rijesil 3 main misije u Act 2
krpa Dildo-chan mi je trenutno upgrejdan jedno 15 puta tak da nažalost gubim sve upgrejdove ako ga pretvorim u Leg
dignut ću ih eventualno.