Ti nisi normalan
Cyberpunk 2077
Pamti li tko koliko se kod TW3 poboljša performans kroz sve patcheve na PC? Mislim, je li bilo značajnog pomaka u odnosu na prvu verziju?
- Uređivano
Cole ne seri... dok igraš... doslovno. Izađi iz igre kad ideš u wc.
Shooter Ogromna
fensisuperstar
Jel stvarno? Vrh, e to je lipo znat.
U pm, neznam.
Koliko sam razuman i kužim da je sada najgore vrijeme za sklapanje PC-a toliko me ove slike i youtube videi uznemiravaju. Padam u napast složiti konfiguraciju. Pokušavam se oduprijeti, znam da bi bilo idealno čekati do proljeća, tada će i igra biti sređena kako spada uz drivere a performanse porasti.
Zanimljivo koliko to dobro izgleda, nismo ni svijesni da je ovo stvar koju smo čekali od 2007.
Nakon što odigram ovo na PC-u, sad ili poslije pojavit će se problem.
Da nijedna druga igra nebude grafički zanimljiva. Sumnjam da ćemo dobiti išta bolje kroz idućih 7 godina. Možda novi God of War, TLOU3, Horizon, Stalker, Gears 6. Nadam se...
Znači kakva bomba od pjesme!!!
- Uređivano
OVO IDE PREKO 120h IGRANJA BEZ PROBLEMA.
Nakon sto me igra izbombardirala izgledom na samom pocetku, sada se otpetljava klupko gameplaya i price. Tako mi je drago da sam odabrao gunplay kao prvi prelazak, jer vec vidim sta me ceka kroz drugi prelazak i stealth i hack.
Ali ovaj grad... Ovaj jebeni grad koji su stvorili! Tek sada vidim koliko ima sporednih ulicica, skrivenih kutaka po kvartovima i onda onaj drugi sok. Vertikala! Trazio jednu misiju, dok nisam skuzio, fuck, pa ja se moram popeti na zgradu. Obavio misiju i izgubio 15min skacuci po krovovima i fasadama.
Ovdje svira Witcher 3 main theme
- Uređivano
Zašto po danu nikada ne pada kiša?
Niti je oblačno?
Uvijek sunce sija... Valjda je tako u budućnosti
Tko hoće dublje zaviriti u lore.
*sve su videi od prije izlaska igre, tako da tu nema spoilera po pitanju priče
Npr... U igri na početku doznajemo kako je Arasaka bitan lik, ali neznamo ni zašto ni zbog čega...
The Rise of Arasaka:
Ako netko hoće gledati "film" da mu sve sjedne:
Time Line:
Jel sam ja mutav ili se ne moze mjenjat frizura, brada i te spike?? Wtf :/ i kako su npc-evi jad i bjeda naspram recimo W3, katastrofa, uopce ne “zive” samo hodaju, zaletavaju se u zgrade, vrte u krug ili se gledaju, nema uopce zivosti u gradu, osim napada bandi, bas sam razocaran u tom pogledu
renda grad vrvi ljudima, u nekim ulicama ne mogu ni proci, moram izbjegavati.
Nema rutine, niti ce je imati bilo koja igra u skoroj buducnosti, jer se ne radi o handcrafted selu od 20 ljudi, gdje svaka kuca drzi jedan zanat. Ovo je kao gta odnosno samo hrpa npceva koji se krecu po ulicama. Ono sto ima su kvartovi, u njima nalazis rutine, zanate i slicno.
Ma jebes to, zanima me za izgled lika, sad sam trazil po netu i nema nigde da se moze mjenjat, kaj jos niko nije naletel na neki salon ili nekaj?
kak je kod vas koji igrate?