Cyberpunk 2077
Isključio RTX i igra radi na Ultra postavkama sa 60 FPS-a. Ne znam, za sada možda ostavim tako dok ne poboljšaju RT optimizaciju.
Nego vezano za igru, nisam nešto dugo igrao no došao sam do prve boss borbe u onoj tvornici juhe ili štogod - u biti glup sam i ne kužim tko me non stop hakira i zapljuje me i kako to rade lol.
Baš sam si mislio...
Ovo me podsjeća na The Outer Worlds; uz drastično bolji voice acting i interakciju...
dobijes upozorenje kad pocne hakiranje i ako odes u hack mode(ili kako je vec tocan izraz) tocno vidis odakle dolazi ja sam to obicno rijesio metkom.
Outer Worlds je zapravo dosta dobra usporedba. Jedino što je Cyber naravno ispred po dosta elemenata ali i OW je kvalitetna igra. Nedostatak kod obje mi je što prebrzo postanu prelagane, u Cyberu sam nakon cca 15 sati počeo kosit protivnike bez beda, i to sve direktnom agresivom. Kad nestane izazova slijedi repetitivnost ali hvala bogu nema je na vidiku još, i nadam se da neće bar dok ne porješavam većinu sidequestova.
Ti nisi normalan
Pamti li tko koliko se kod TW3 poboljša performans kroz sve patcheve na PC? Mislim, je li bilo značajnog pomaka u odnosu na prvu verziju?
- Uređivano
Cole ne seri... dok igraš... doslovno. Izađi iz igre kad ideš u wc.
Shooter Ogromna
fensisuperstar
Jel stvarno? Vrh, e to je lipo znat.
U pm, neznam.
Koliko sam razuman i kužim da je sada najgore vrijeme za sklapanje PC-a toliko me ove slike i youtube videi uznemiravaju. Padam u napast složiti konfiguraciju. Pokušavam se oduprijeti, znam da bi bilo idealno čekati do proljeća, tada će i igra biti sređena kako spada uz drivere a performanse porasti.
Zanimljivo koliko to dobro izgleda, nismo ni svijesni da je ovo stvar koju smo čekali od 2007.
Nakon što odigram ovo na PC-u, sad ili poslije pojavit će se problem.
Da nijedna druga igra nebude grafički zanimljiva. Sumnjam da ćemo dobiti išta bolje kroz idućih 7 godina. Možda novi God of War, TLOU3, Horizon, Stalker, Gears 6. Nadam se...
Znači kakva bomba od pjesme!!!
- Uređivano
OVO IDE PREKO 120h IGRANJA BEZ PROBLEMA.
Nakon sto me igra izbombardirala izgledom na samom pocetku, sada se otpetljava klupko gameplaya i price. Tako mi je drago da sam odabrao gunplay kao prvi prelazak, jer vec vidim sta me ceka kroz drugi prelazak i stealth i hack.
Ali ovaj grad... Ovaj jebeni grad koji su stvorili! Tek sada vidim koliko ima sporednih ulicica, skrivenih kutaka po kvartovima i onda onaj drugi sok. Vertikala! Trazio jednu misiju, dok nisam skuzio, fuck, pa ja se moram popeti na zgradu. Obavio misiju i izgubio 15min skacuci po krovovima i fasadama.
Ovdje svira Witcher 3 main theme
- Uređivano
Zašto po danu nikada ne pada kiša?
Niti je oblačno?
Uvijek sunce sija... Valjda je tako u budućnosti