buz
Nisam ja zapeo nego komentiram ono pizđenje oko objave radnih subota.

Obavezni teambuildinzi. I ja bi pizdio.

wooddiebone Razumio sam ja, zato i velim. Očito da će i dalje peglati igru do launcha, ali radi distribucije su morali ići gold.

buz rade patch kao sto sam i napisao na onu vijest o crunchu

Fico nije prestao rad, ali je bogami i krenulo stampanje fizikalije

Fico lol ja mislio to broj prodani primjeraka ala shiping gold u predprodaji

Fico
      Znam ja to, ali komentari na lošu procjenu vremena za development su bili dosta česti zadnjih dana pa mi nije jasno ako su tolko loše procjenili vrijeme, kako to da je igra došla do gold statusa mjesec i pol prije izlaska.

Po onome kaj se pisalo u temi o radnim subotama u CDPRu izgleda kao da igra nije gotova i da sad crunchaju zbog toga.

Većina igara danas dosegne gold status tjedan do dva prije izlaska.

@wooddiebone kad dodaš novi projekt na vrh postojećeg projekta na vrh postojećeg projekta ne možeš biti 100% siguran u to kad ćeš biti gotov.
      njima je bio cilj imati igru gotovu do izlaska PS5. that's about it.

oni su izvrsni developeri ali nemaju omnivision

Glupo je nešto komentirati kad ne znamo iz prve ruke točno koliko treba od gold statusa do proizvodnje i potpune distribucije po tržištima. Očito su dobili neki datum do kad mora biti u goldu da bi se ispoštovao launch na taj datum. Ili su završili sve taskove koji su bili bitni da igra može u gold pa će sada peglati detalje vikendima.

buz Glupo je nešto komentirati kad ne znamo iz prve ruke

ti kao da si prvi put na ovom:

Portalu i forumu 😃

Mlad sam i naivan.

Ne, ovo je motivirano hypeom za Cyberpunk.

Jedna od koordinata je u Rijeci.

45.328733, 14.441469 (6th Street) – Croatia, The city of Rieka

Jedino zanimljivo na Street viewu je ovaj rozi balkon.