wooddiebone nemaju bas.. Realno nemaju. Niti jedna druga igra ove generacije nije napravila ono sto je W3. Bilo koja druga od tih "konkurenata". Cyber bi mogao presisati, budemo vidjeli.

chono7
    To je tvoje mišljenje.
    Objektivno postoje igre koje su napravile isto ili više grafiči, tehnički, gameplayom, pisanjem...

Witcher 3 je pri samom vrhu i mogući kandidat za igru generacije, ali reći da nema žestoku konkurenciju bi bilo krivo.

Ako sam ja dobro shvatio Cyberpunk se može igrat na PS5 ali PS4 verziju, a PS5 verzija dolazi tek negdje 2021.??? Isto to vrijedi i za xbox.

wooddiebone naravno, jer su izasle kasnije, ali utjecaj na igrace ovu generaciju, rekordni broj skupljenih nagrada kritike, broj clanaka, postova i opcenito "govora" o W3 na netu je apsolutno potukao sve sto je izaslo ove generacije. Hell, vecina PS igraca nije ni znala sto je witcher, a kamoli sto je cdpr, pogledaj danas pricu. Netflix je snimio fakin seriju na krilima popularnosti igre.

chono7
        Zapravo se slažem da je Witcher 3 igra generacije.
        Al neke su došle vrlo, vrlo blizu.

wooddiebone po pojedinim elementima i dosta presisale, ali kao ukupni paket u vremenu izlaska i utjecaja na trzistu ne. Mislim da je cdpr apsolutno pogodio sa tom igrom, a ako uspiju i sa cyberom, imat ce sky high situaciju.

Ajde da sam i to doživio.

Giphy - Happy Cry GIF by memecandy

Woodie je u 1998. zapeo kad su igre bile gotove na launchu. 😁

Jel to 5mil preordera? Sve platforme skupa?

buz
            Nisam ja zapeo nego komentiram ono pizđenje oko objave radnih subota.

Obavezni teambuildinzi. I ja bi pizdio.

wooddiebone Razumio sam ja, zato i velim. Očito da će i dalje peglati igru do launcha, ali radi distribucije su morali ići gold.

buz rade patch kao sto sam i napisao na onu vijest o crunchu

Fico nije prestao rad, ali je bogami i krenulo stampanje fizikalije