maverick RDR 2 je odmah uz bok sa Witcherom 3, potonjeg bi stavio na prvo mjesto što je subjektivan dojam jer mi je taj setting srcu bliži od wild westa.

fensisuperstar Pogrešno, možda tehnički ispoliraju igru, no ona i dalje neće biti ono što je trebala jer ne idu u tom smjeru za razliku od NMS ekipe.

Ne znam kaj su htjeli, al znam kaj su pričali.
    Igra je niti 10% onoga kaj su najavljivali.

Da su izdali igru kakvu su pričali da budu, ja bi im sve tehničke probleme oprostio.
    Igra je mogla doslovno bit isti tehnički krš kao na launchu, a da je sve ono kaj nam je obećano i ljudi bi doslovno štovali igru.

Jebem ih glupe.

fensisuperstar Briga me kaj su znali ili ne, poanta je u tome što su najavljivali i što smo očekivali na temelju tih najava. To se popraviti neće.

buz što smo očekivali

Giphy - Video Games Sunglasses GIF by Nerdist.com

Treba se jednostavno prestati preorderati i hajpati. That's about it.

fensisuperstar kak to mozes reći kad ni oni sami nisu znali sto žele od igre 😃?

To je to, najavili su igru 6 godina prije ikakvog prikaza, i do zadnjeg dana pred launch nisu imali pojma u kojem smjeru su/bi išli. Zato je i ispalo jedno veliko ništa i to je nepopravljivo..

fensisuperstar koliki impact FF14 ima a koliki CB? Rekao bi da je potonji imao neusporedivo veći hajp i svjesnost u igrača - još dodatno potenciran uzdizanjem CD Projekta u nebesa.

SE je bio polugovno već tad kad su prvi put izdali FF14

fensisuperstar pričam za tren kad su izlazili i jedan i drugi. Nikad nisam doživio da je FF14 imao hajp koliki je CB imao. Više se čekalo FF15, a znamo kako je i to završilo.

yakuza_stinger ti si pobrkao lončiće. pričamo o tome da je ff14 originalno bio toliki trash od igre da su ga devovi zapalili i napravili prek njega novu igru koja je postala ono što je danas. A to je realno najpopularniji mmo na tržištu. Znači poanta je da se cyberpunk MOŽE popraviti. Nije nemoguće. jer su za FF 14 rekli da je nemoguće igru popravit.

fensisuperstar

Pa iz guzice. Zna se.

Uglavnom, obećavana su nam brda i doline samo u pogledu questova koji su trebali bit rješibilni na hrpetinu totalno različitih načina.
              Dobili smo jedan ili dva main questa u kojima možemo na bilo koji način utjecati na njihov ishod dok ostatak doslovno nema veze sa mogućnosti izbora.
              4 različita odabira u dijalogu, svaki put isti odgovor od NPCa. Ako ga uvrijediš, eventualno opsuje nekaj prije nego kaže istu lajnu koju bi rekao i da si s njim pajdo.
              Progresija ne postoji. Maxaš lika za 20 sati igre i onda 80 sati režeš kroz ekipu ko kroz putar.

Igra je prazna ljuštura sa odličnim gameplayom koji je opet sjeban jer je progresija sjebana.

Ahh...

Kaj god.
              Čekam Enhanced Edition

E da, sjećam se kad su objavili da miču penjanje iz igre jer nije funkcioniralo.

Kak smo svi ljepo pričali "da, tak treba, napravite jebenu igru, magičari, ak ne funkcionira, ne funkcionira..."

omegalul

Little did we know da su trebali objavit da izbacuju iz igre policiju, pješake, sustav dijaloga, pola skill treea, street cred mehaniku, spavanje u krevetu i podršku za Intel procesore.

weky vidovnjak.

Najviše mi smeta što se priča trebala granati po našim odlukama, na kraju sve naše odluke opće nisu bile bitne.