To je propali projekt, nešto kao Anthem za BioWare.
Cyberpunk 2077
U zadnjem patchu su maknuli promet, tako da izgleda kao da se vozite po Pripyatu. Nije da ništa ne rade.
Baš sam ju krenuo igrati ponovno, igra radi i izgleda fenomenalno. Šteta ak ne izbace DLC.
weky Vrlo je izgledno da su next-gen patch i DLC-ovi u potpunosti otkazani.
O jebemte živote..
Ma gotovo je s njima
Nek rade.
- Ko ih jebe, nek se vade iz govana
- Ja Cyberpunk tretiram ko early access. Na njima je da u tom early accesu ne ostane zauvijek.
- Ako i ostane, nije da imamo više kaj za izgubit.
Tak da samo nek otkazuju. Bar ne žure ko sa igrom jebem ih u glave mutave.
Ok je, sačekat će se i to. Valjda je i njima jasno da ćemo na kraju imati situaciju nakon što igra bude u relativno najboljem izdanju da za istu mogu dobiti nekih 10 eura.
Ohh how tables have turned... Što je ustvari vrlo zanimljiv fenomen, u tjedan dana od najvoljenijeg i prihvaćenijeg(reklob' se good guy) u najomraženiji studio. Iskreno me nije briga za Cyberpunk, po meni je CDPR ispunio svoju svrhu u gaming svijetu, donio nam je Witcher-a .... preciznije Witcher 3. Koji je dignu ljestvicu za open-world igre, dokazao da side questovi ne moraju biti bezumni fatch questovi te da se može kvalitetno okarakterizirati i bilo kojeg lika osim onog igrivog.
CD Projekt će se dići iz pepela, zapamtite to
PhoenixMode po meni je CDPR ispunio svoju svrhu u gaming svijetu
dobio je toliko hejta za ujeb da se više nitko ne usudi izbacit poluproizvod. tako nekako preciznije
yakuza_stinger CD Projekt će se dići iz pepela, zapamtite to
za 2 godine više nitko neće spominjati cyberpunk kao propali projekt. a pol ovog foruma će okrenuti priču zapamtite to.
PhoenixMode Koji je dignu ljestvicu za open-world igre, dokazao da side questovi ne moraju biti bezumni fatch questovi te da se može kvalitetno okarakterizirati i bilo kojeg lika osim onog igrivog.
Da bi Ubisoft, Bethesda i ekipa brzo unazadovali i ogadili open world. Jedino jos RDR2 jos imal razradjene i zanimljive side questove i likove.
maverick RDR 2 je odmah uz bok sa Witcherom 3, potonjeg bi stavio na prvo mjesto što je subjektivan dojam jer mi je taj setting srcu bliži od wild westa.
yakuza_stinger U to ne sumnjam.
Witcher 4 teaser i ljudi će zaboraviti da je Cyberbug ikada postojao.
foggy a CB me totalno više ne zanima.
fensisuperstar Pogrešno, možda tehnički ispoliraju igru, no ona i dalje neće biti ono što je trebala jer ne idu u tom smjeru za razliku od NMS ekipe.
buz i dalje neće biti ono što je trebala
kak to mozes reći kad ni oni sami nisu znali sto žele od igre ?