Nemreš tražit brojke za tekuću godinu.
Sve relevantne analize se rade krajem godine.
Cyberpunk 2077
Izašo 1.31 popravljene mokre ceste
koliko god je cyberpunk isfailao toliko je i bio čisti hit što se tiče ostatka svijeta developera. Nitko više od velikih developera ne želi izbacit nedovršenu igru jer su shvatili da je ljudima pun kurac i da više nisu ovce već da su ovnovi na kokainu i steroidima.
tako da u jednu ruku kuzim hejtere ali u drugu ruku mozemo biti zahvalni.
a onima koji su plakali jer su preorderali treba puknut šamar jer budimo realni sam si kriv ako preorderaš.
ja sam preorderao, i nije mi žao. Branio sam i srao sam po igri.
Ali mi nije žao. Isto sam tak preorderao No man sky. Branio sam, Srao žestoko po igri i onda ju opet branio. Jer je sad čudo od igre.
Cyberpunk će se popravit ali onaj osjećaj straha kod developera će ostati tu još neko vrijeme. Slijedeći koji zajebe kao cyberunk dobit će još gori tretman.
Jednostavno ljudi više nemaju milosti prema nikome. i to je ok.
Sad kad svi kenjaju po cp i poljacima, sad im treba krenut stajat u obranu.
Bolje fundamentalno sjeban cp77 nego director sushima hehe
wooddiebone ti kupi, tebi ce se svidit
Dobro ozbiljno te pitam.
Vidim po netu da ljudi pljuju zbog cijene.
I trebali bi srat zbog tog, al ne bi zato rekao da je bolji Cyberpunk koji nije ni u pre-alpha fazi.
Ne znam jel fakt ozbiljno pitaš ili ne, ali Cušima je odlična. Drago mi je da je ovaj forum iznimka, a da su na ostalim mjestima (s razlogom) skroz oduševljeni igrom.
Jesu igru fixali ista? Sad bi po road mapi triba doc neki dlc pa je onda nextgen patch naredu
- Uređivano
Heat preskupo i dalje
Ništa
wooddiebone nista cekam nextgen patch i popust , bez obzira sta je ovo daleko od obecanog sigurno je dobra igra za pric
Ima li kakvih novosti? Roadmap, nextgen patch?
Nikakve komunikacije od CDPRa nije bilo od zadnjeg patcha.
Mislim da je već tri mjeseca od tad.
StarFox_N Ovo je zadnja roadmapa https://www.cyberpunk.net/en/news/37298/our-commitment
Iako su vec najavili da nextgen vjv nece ove godine
Vrlo je izgledno da su next-gen patch i DLC-ovi u potpunosti otkazani.
To je propali projekt, nešto kao Anthem za BioWare.