doktor1 za tebe opomena jer spominjanje mrtvih isusa ni bogova nije način komunikacije. Fensi će od sad nadalje opremu stavljat u spoilere. Čisto u njegovu obranu i ti si ranije stavljao slike opreme. Smeta mi jedno i drugo, pa od sad na dalje koristite spoilere za takve stvari i upozorite druge što je u spoileru.

Pretjerivanje sa vrijedjanjem i govorom mrznje bi dobio na nekim forumima ban na hladjenje i sl.. Ovdje je sreca da te ne banaju, jer su decki okej i nisu bezobrazni.. Zato @doktor1 se malo skuliraj i pripazi na svoje rijeci u buduce

Ja njega uopće nisam ozbiljno doživio, to o čemu doktor piše se uopće ne klasificira kao spoiler. Nema smisla zbog toga podilaziti bilo kome, spoileri se odnose isključivo na radnju.

U zadnje vrijeme je jako napeta atmosfera na forumu. Ajmo se vratiti na onaj mode gdje kad pročitaš neki post prvo probaš protumačiti kao nešto drugo osim direktne uvrede.

Evo krenuo sam i ja jučer igrat ovu igru i prvo što mi je upalo u oko je da je gunplay skoro pa identičan onome uz deus ex-a uz neke dodane elemente rpg-a (hit points kad pogađaš neprijatelja), znači vrh.

A i kad sam vidio da postoji klasifikacija oružja po rarity faktoru skoro sam vrisnuo od sreće...baš ono junački. Kao da su uzeli ono najbolje iz Deus ex-a i Borderlands-a i upakirali to u jedan maestaralan i ogroman open world. Uglavnom krenuo sam igrat jučer u 5 popodne, ugasio sam igru u pol 4 ujutro 🤣 ... enough said.

Ono što mi prolazi sad kroz glavu kad pomislim na cyberpunk je ova stvar:

Posebice ovaj dio;

This is what I wanna do all day I tried the other things but it's the only way,
Break away, straight away, run away, far away, monday to sunday wub wub wub wub

Na stranu bugovi i grafički glitchevi koji se jave tu i tamo ako ekipa iz CDPR-a uspije to ispleglat u nekom razumnom periodu unatoć svim sranjima koja su obilježila launch igre ovo bi mogao biti vrlo lako kandidat za GOTY 2020.

f_i_c_o slazem se s tobom. Jednostavno ne mogu prestati igrati. Krenem s glavnom misijom, pa kazem sam sebi idem odigrat koji gig i side job, pa me uvuce side job za side jobom, povezani.. zanimljivi..., pa stanem se napucavat s bandama, bacim koju utrku, istrazivam, craftam...uzivam u gradu, vizualima, slusam price među NPC-evima...meni je igra odlicna, sjela mi je skroz. Gameplay zarazan do bola. Setting brutalan. Nadam se da ce uspiti popraviti te stvari koje ne valjaju. Stabilnost i AI prvenstveno.

Bit ce ova igra na kraju vrhunski kvalitetan komercijalni blockbuster. Kao sta sam vec napisao, u ovom stanju je bolja od puno AAA igara, a moze biti samo bolja. Najbolja igra ikada nikada nece biti ali vrijedit ce svake lipe, pogotovo jer ce dolazit besplatan next gen upgrade, multiplayer, ekspanzije...Vidit ce te. Vrime ce pokazat

@f_i_c_o uzivat ces u igri ako ti se ne bricka save file.
    Zato pazi na slijedeće:
    1) nemoj lootati
    2) nemoj craftati
    3) nemoj uzimati questove ako ne moraš
    4) izbjegavaj ubijati neprijatelje
    5) nemoj brzo pomicati mišem ili analognim stickom
    6) kad ideš preko ceste obavezno gledaj lijevo i desno
    7) kad odeš u trgovinu stavi maskicu
    8) nemoj gledati tuđe žene
    9) nemoj naglo ustajat sa kreveta

Jer bilo što od ovoga može povećati save file.
    A kad file size u megabajtima bude osam, na...

Giphy - Michael Buble Gotcha GIF by bubly

samurai82 ima jos 😅

ko bi reka da cemo se sprdat ovako sa najocekivanijom igrom vjv ikad

Fico Zaboravio si da ne igra igru.

Giphy - forgot Memory Loss GIF

😃 ovo je tako amusing gledati:

fensisuperstar

Dobro lako za ovo od 1-4, al ovo od 5-9 bi moglo biti zajebano, pogotovo 6. i 8....

Najbolji dio igre
      Poljski blek,ko švecki def

Jebemu mater ne mogu se odvojiti od igre. Ici ce ovo preko 100h

Ako je ovo tocno, onda aj bog.... vise od 15 milijuna prodanih primjeraka samo na Steamu

A jos igram na konzoli

fensisuperstar

svaki save file mi je malo ispod 13mb sto znaci da ovo ne vrijedi za konzole, cak mi je i manual save sa pocetka igre oko 13mb i nist se ne corrupta

Side questovi su raznovrsni i zanimljivi, igram ih zadnja 4 dana. Bas se vidi da su na tragu Witchera, tj. da ih isti studio radi. To im je glavni forte. Uopce nisam taknuo main story zahdnjih 20-ak sati u igri. Zaista ima izuzetno kvalitetnog sadrzaja u igri. Izgubi covjek pojam o vremenu. Svakim danom sam sve uvjereniji da ce ovo na kraju ispasti vrhunska igra kad je dovedu u red i kad se bude pricalo o igri a ne o katastrofalnom launchu, bugovima...i svemu o cemu se pise i prica sada

steam spy je ipak bio fake

chono7 odlicno odigrao lik. Ali s druge strane ja samo bacim contagion i ubio sam ih sve :-D

Motori se cuju zvjerski dobro 😃 za vas gaming pezante CDPR je snimio SC Project auspuhe na Archu V2 😃 nisu Akrapovič al jesu next best thing 😁

Full speed potegnuo ručnu ko da vozim golfa i sad skužim da mi je i zamantalo lika u lijevo dok ga zamotao u desno!!!

e., sad skinem soundtrack i skužim da nema niti jedna pjesma od "SAMURAI" benda. Onak wtf?