Ima u descriptionu videa poveća lista modova koji drastično popravljaju sve ono što je CDPR propustio implementirati u igru.

2 mjeseci kasnije

Evo krenuo u novi prelazak prije dolaska ekspanzije, planiram ubaciti još neke modove, za sada se samo divim atmosferi s modom Blade Runner vremenskih uvjeta:

Kad vidim kolko je truda uloženo u vizualni doživljaj svijeta i atmosferičnost, još mi je više žao kaj sve to u praksi ispada mrtvo.

Igra ima odličan gunplay i borbu, ali rađe bi prihvatio mediocre gunplay u zamjenu za veću interaktivnost, imerziju i svijet koji odiše životom.

Zadnja dva Deus Exa mi padaju na pamet kao savršena inspiracija koju bi ja koristio kad bi radio na ovakvoj igri, ali na žalost, izgleda da CDPR nije uopće izvukao iz Deus Exa ništa osim možda nekih vizualnih ideja karakterističnih za cyberpunk setting.

Meni je najveca mana bila duljina same igre, jako neugodno sam osta iznenadjen kad sam vidija da sam doslovno na zadnjem questu. Sve primjedbe su naravno na mjestu, ali meni osobno ti nedostaci nisu smetali, stovise tempo i dostupan sadrzaj mi je jako odgovara. Odigrah dosta dobrih igara otkad sam dosa doma s proslog ugovora no ova mi je definitivno ostala na prvom mistu. Ima ona dosta svojih dobrih strana ali na moje misljenje i osjecaj je najvise utjeca onaj razvoj samog odnosa izmedju V-a i Johnny Silverhanda koji mi je posta vjerojatno jedan od najdrazih i najpamtljivijih likova u svim igrama koje sam odigra dosad. Karizma, one lineri, badass stav, bez ikakvih kliseja i gluposti, sve mi je silo kako odavno nesto nije. Jos Keanu koji je pun pogodak iako mi osobno nikad nesto nije bija drag. Ne znam da sam ikada skinija soundtrack iz neke igre ali i dan danas mi oko srca toplo kad mi krene Rebel Path u autu. Rijetko kupujem DLCjeve ali ovaj nadolazeci ce se definitivno kupit.

Duljina je odlična, u zadnju misiju se ulazi kad se počisti kompletna mapa. 70 sati igre, nije to kratko.

Blitz

Odličan osvrt. Ljepo je vidjet kad igre ostave takav dojam.

Cyberpunk ima jako puno mesa i slojeva o kojima bi mogli pričat, na žalost oni slojevi koji su najplići i najvidljiviji na van su bili loše realizirani.

Točno se vidi kak su krenuli sa maksimalnim entuzijazmom i it's done when it's done filozofijom i tak postavili odličan temelj, a onda su corposi počeli bit pohlepni i štedilo se vrijeme.

Sterlok Dobar dio od tih 70 sati su nepotrebni fetch questovi koji se nikako nebi trebali ubrajati u trajnost igre.

Ja sam imao oko 40 a riješio sam main i gotovo sve side questove.

Igra nije prekratka ali sam imao dojam da je main story trebao biti duži. Kao i Blitz ostao sam neugodno iznenađen.

Ni jedan gig mi nije bio nepotreban Kad ti se sviđa svijet onda i voliš provoditi vrijeme i isteaživati.

5 dana kasnije
        10 dana kasnije

Recommended za Ultra 3080 i 12GB VRAMa…

Giphy - Animated GIF

Ako je isao overhaul tehnicke strane, to mi se cini prihvatljivim za 60FPS-a u 4K.

Heat

Da, ima 12gb verzija. Znači moram igrat na very high umjesto ultra. Tugyy plakyy…

Cyberpunk’s expansion totally overhauls the original game | VGC (videogameschronicle.com)

CD PROJEKT RED EXPLAINS HOW PHANTOM LIBERTY IS REBUILDING PERKS, SKILL TREES, VEHICLE COMBAT, AI, POLICE AND MORE

Cyberpunk 2077’s major expansion, Phantom Liberty, is set to add a meaty chunk of story with a spy thriller featuring Idris Elba, but its Summer Game Fest trailer omitted the most significant discovery of our behind-closed-doors demo: it also totally overhauls the original game’s systems – and even base game owners will receive the updates.

11 dana kasnije

Izgleda bolesno dobro!

Izgleda odlično ali RT ne vrijedi ni 1/10 tih para, igra super izgleda i bez tog preskupog sranja. IMO.