Deadwalker lagano isprobavaju jesu ljudi poceli zaboravljat hahaha
anyway dosta mršavi sidequestovi tek sada poceo nailazit na malo bolje, rogue i riverov i poneki jos
judy i panam kante

Cijela igra je Giphy - Sheet GIF

17 dana kasnije

Kako stoje stvari mozda bude free na ps plus cim izade:

Kak se ovo vrti i igra na petici? Jel probal ko?

60 fps zakucano

Osim toga? Musavo sranje ko i na last genu?

Patchevi su samo još pogoršali kompletan fijasko od igre.

Vrhunski, bas cool

renda Sačekaj next gen patch, ako je iti malo sličan onome na PC inat ćeš dosta dobro iskustvo!

renda Ma bude, možda bez RT ali bude, jer igra bez RT se izvodi sasvim solidno (+100 FPS sa very high postavkama) na jednoj 2080S koja kad se sve zbroji i oduzme nije toliko jača od PS5.

Na PC-u je igra fenomenalna, ako imaš dobar hardver. Dobar osmerojezgreni proc i dbru nvida RT/DLSS grafu. Zvuk je izvrstan, vizule su bolesno dobre, glavne i sporedne misije su zanimljive i različite, napucavanje vrlo dobro, vožnja traži navikavanje i nije baš nešto dobra, ali kada se navikneš zaboraviš lagano na istu. Likovi su zanimljivi, trajnost solidna, atmosfera jako dobra, priča zanimljiva, više različitih završetaka i jedan prilično težak za uhvatiti. Bitno je od ove igre ne očekivati GTA niti ju igrati kao takvu, i to je to 😃 Po meni čista devetka zbog poneke mane nije remek djelo poput RDR 2 npr. Ali pričekamo ekspanziju i još poneko peglanje...možda ocjena naraste na 95/100 😃

Ja sam ju malo isprobao, svaki put kada izbace nnovi patch, i toliko me iritiraju neke stvari, da je to nemoguce.. Igram na ps5, i cekam next gen update 🙂

8 dana kasnije
      9 dana kasnije

CDPR keeps fiddling at the edges of Cyberpunk's doomed world

Just how realistic it is to expect 'better entertainment' from Cyberpunk 2077 is the elephant in the room, however. Each patch comes with voluminous notes and fixes an absolute tonne of bugs and performance issues, but under each announcement and on the CDPR forums you'll see players asking in vain for more substantial changes: improved NPC AI across the many different varieties, more interactive elements in the world, the 'opening up' of closed stores and other buildings.

It's all stuff that, at this moment in time, seems like a bit of a pipe dream, and it's highly questionable whether Cyberpunk 2077 will ever be a fundamentally different experience from what it is now.

Nadaju se uzalud, igra bude ostala kakva je, popeglali budu kaj se da, i to je to, nema izmisljanja tople vode i dodavanja kojekakvih novih gameplay elemenata, znaju i sami da imaju kaj imaju, a to je nist jebiga

Joj prolistaj temu i procitaj, neda mi se po stoti put fakat