Ok vi igrate igru. Samo mala mi je vajda od nove RT kartice ako ju necu sluziti u punom potencijalu. Fensi pricam o igri, necemo sada razgranicavati svaki topic na tech i gp zbog dva tri posta pobogu. Decko mi je rekao sta mu je prioritet, prihvacam i povlacim se.

Je li još tko našao Skippyja? 🤣

fensisuperstar Pa ti vidi. na 50 fpsa nisam se mogao sa njom boriti, a još sam abjuzao double jump. baš ti treba jebena responzivnost.

Git good bro, nije to do fpsa.

foggy e nek si mu reko. Jos taj oronuli melle i sad kriv fps 😂😂

foggy Git good bro, nije to do fpsa.

Giphy - I Will End You The Rock GIF by Hobbs & Shaw Smack Talk
    Giphy - angry uh oh GIF by WWEGiphy - ill cut you dont test me GIFGiphy - nbc ill kill you GIF by Brooklyn Nine-NineGiphy - hungry season 1 GIF by ThePassageFOX

ČiM dOđE cYbErPuNk mP iMa dA Te DELETAM sA sErVeRAaaaaaAA

JK bro. moram gitgudat izgleda. pičko

poslušat angry joe video.

Skida se update 9 gigobajta!

Da, i meni 9GB...
    Nekima 2GB, nekima 4GB...

Meni je na Ps5 bio oko 17 gb, a nekima vise..

Nego; jel ste ubrali da u PC verziji nema vibracije na kontroleru?

Gledam po cijele dane Cyber 77 on RTX 3090 i tak na yt.
      U 4K.

Kad se lik vozi po gradu u određenim dijelovima imam osjećaj da je Zagreb oko autobusnog kolodvora pomiješan uz Kapucinski trg u Varaždinu.
      Skoro kao real life ako ne tražimo piksele baš.
      Kakva atmosfera.
      Vi koji igrate uz ray tracing kužite valjda.
      Osvjetljenje je tako dobro da slikam i zovem brata non stop.

Nikak dočekati pad cijena, skoro sam 18. pre neki dan kupio RTX 3080 za 6800, sad mi žao.
      Problem bude da nakon CB77 na PC-u ni jedna igra neće imati taj epski efekt. Možda idućih 6-7 godina. Znam o čemu ste govorili.
      Nema igre koja ima takvu geometriju i detalje, toliko gusto a open world.
      Nije ni čudo koliko za bugove i greške koliko je igra ambiciozna.
      Pa to jos ni jedan studio nije uradio.
      Možda im nije uspjelo 100% ali bar guraju naprijed, idu kamo se drugi ne usude. Vizionari.

chono7 Ja mislio ludim jbt, dobro da je bio samo loše implementiranm DLSS.

update mi je definitivno ugladio ugođaj. ne znam kak objasnit. Smooth je

Izgleda kao da je jučer umro, kao i PC Master Race.